Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Egyedüllét Csendjében

Kapcsolódásaid megmutatják, hogy mi van benned, mit rejtegetsz önmagad elől, amivel nem akarsz szembenézni Egyedül, és mivel semmilyen belső tartalom sem maradhat sokáig elnyomva vagy titokban, ezért a Sorsod a külvilágot fogja használni arra, hogy bemutasson Önmagadnak, hogy végre meglásd ki vagy Valójában. Ezt nem muszáj megvárnod, hogy a külvilág reakciói azonosítsanak be téged és a blokkjaidat, hanem ezt Egyedüllétedben is megteheted, amikor feltétel nélkül Elfogadod Önmagadat és minden belső tartalmadat, és a válaszokat a Csönd fogja megadni, hiszen azok mindig Ott lapulnak, és várják hogy mikor fordulsz hozzájuk Egyedülléted eksztázisában. Éppen ezért ne a kapcsolódásaidra építsd az életed, hanem Önmagadra, hiszen egyedül te vagy képes Igazi változást hozni az Univerzumodba, viszont másokat soha nem fogsz tudni megváltoztatni, mert ahhoz a Teremtő nem adott jogot.
Ha jobban érzed magad Egyedül, mint bizonyos emberekkel, akkor válaszd az Egyedüllétet, mert kapcsolódásokat erőltetni eleve az ego műve, ilyen például amikor áldozat mintád van, és úgy érzed fel kell áldoznod az idődet és a jó kedvedet a Lelkeddel együtt, hogy megfelelj az egódnak és a másiknak, amelyre pedig igazából senki nem kért, csak te hajszolod magad az őrületbe.
Ha esetleg vannak még most is Élő berögzült mintáid, azokat is feloldhatod az Egyedülléted mélységes csendjében meditálva, és nem lesz több illúzió hitrendszer, amelyekhez alacsony rezgésű gondolatok tapadnak.
Ha már megtaláltad azt Aki Vagy, csak akkor van értelme kapcsolódni másokhoz, hiszen addig csak egy illúzióhoz kapcsolódnak az életedbe belépő emberek, és senkit nem fognak Otthon találni, csak egy álarcot, amely mögé a zavarodottságodat és az Önmagad elől való menekülésedet rejted.
Pedig talán a legszebb, mikor két Beteljesült Lélek útja egymásra akad, és fellobban közöttük a Tiszta láng, és annak ellenére hogy semmit nem akarnak egymástól, mégis mindent megkapnak, mert már ismerik a Lelkükben rejlő válaszokat, és csak ezeket kívánják megosztani egymással Szabadon. Tudják hogy mindig Önmaguktól kapják a legtöbbet, és így Szabaddá válnak.

Gabryel

nevtelen.png