Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az álmoktól a Valóság katarzisáig

Nem az álmaid tesznek azzá aki Vagy, hanem a tapasztalásaid, amiket Valóban átélsz minden szinten, lelki és fizikai síkon is.
Egészen más fantáziálni egy rózsa illatáról, illetve elméleteket gyártani róla, mint valóban megfürödni az illatában, amikor nem csak az orrodon keresztül áramlik a virág esszenciája, hanem eljut minden sejtedhez, és megérinti szíved legmélyét is. Mert ez már nem csak álom, hanem a valóságod részévé vált a rózsa illatának megtapasztalása, és pontosan ilyen eleven élményekre van szükséged neked is. Ekkor elmúlnak a színes vágyképeid és a sóvárgásaid, hiszen Éppen éled őket, és nincs időd álmodozni a királyfiról sem, hiszen éppen Úton vagy Ő felé, tehát Élsz, de az is lehet hogy már egymás ölében keresitek a boldogságot, mert elég bátor voltál az Életet választani az álomképeid helyett, és így a Szerelem lett a jutalmad, a szerelem lett a valóságod.
A szívből jövő vágyakkal semmi probléma, mert azokat a Forrástól kaptad, azok mindig inspirálni fognak valami Isteni dologra, amitől Önmagaddá válhatsz. Ezek az Álmok felemelnek a magasba, mert mindig új kihívásokat adnak, és a legerősebb mágnesként vonzanak magukhoz, és bármennyire is távoliak ezek a célok, egy pillanatig sem fogod feladni. Ezek a Lelked álmai, és megvalósulnak ha nem adod fel őket, viszont az egód illúzió képei csak délibábok, és ha közel mész hozzájuk, egyszerűen eltűnnek a semmiben, mert igazából Soha nem is léteztek, és innen ismered fel az egód vágyait, olyanok mintha mindenáron kellenének, de igazából csak folytonos szenvedést szülnek, és mivel csak illúziók, nem is valósulnak meg soha.
A szerelmet is így ismerheted fel, hogy cselekszel amikor jön a szikra, és akkor majd kiderül hogy mi igaz, és mi nem. Csak vágjál bele, mindegy hol tartasz, és hogy ki vagy. Mert nem az a lényeg hogy kinek tartod magad, hanem hogy akarod-e a szerelem tüzét átélni, akarsz-e bármit is az életben, ami egy Igazi célt ad a napjaidnak, és nem csak vonszolod magad lassan a koporsó felé, mert a Lelked biztosan nem ezt a célt tűzte ki maga elé.
Te adsz értelmet az Életnek, és te adsz célt a szerelemnek, mert neked tudnod kell, hogy miért akarod annyira a másikat, mi az igazi tiszta szándék, és ha ez tisztáztad Önmagaddal, akkor csalódni már nem fogsz a lelkedben, ellenben másoknak lehet hogy vannak elvárásaik feléd, de ez az ő gondjuk, nem a tiéd. Te mindig azt adod, Aki vagy, és ezt is fogod visszakapni, vagyis Önmagad lehetsz minden Pillanatban, így jó esélyed van rátalálni Szíved Szerelmére.

Gabryel

nevtelen.png