Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Amikor csak az Öröm kedvéért alkotsz

Amikor azt csinálod amit szeretsz, akkor megszűnik az idő érzete, és a kötelességteljesítésből áramlás lesz, amely igazából a természetes állapotod. Amikor elkap az ihlet valami iránt, akkor hirtelen sürgetve érzed magad, és nem érdekelnek többé a szabályok és körülmények, amelyeket a világ kreált köréd, hanem inkább felhasználod az élet adta lehetőségeidet, hiszen azok mindig ott vannak minden időben, csak észre kell venned őket.
Ne aggódj a végkimenetelen és az eredményen, hiszen ilyenkor nem ez számít, hanem hogy benne lehess az áramlásban, és találkozhass Lelked fényével az örömön keresztül. Egy ilyen tevékenység vagy időtöltés után földeltnek érzed magad, mert érzed hogy azt tetted, amit Igazán szeretnél, és nincs benned hiányérzet vagy megbánás. Mivel az örömöd valódi volt, nyugodtan tudsz utána aludni, hiszen nincs benned az eredmény utáni hajsza feszültsége, hanem beteljesedtél az érzés által, amelyet az alkotótevékenység közben átéltél.
A legnagyobb eredmény amit elérhetsz, az a valódi Örömöd és elégedettséged beteljesítése, azonban az Isteni ihletettségtől az alkotásaid is Isteni fényben fognak ragyogni, hiszen minden ami spontán történik, illetve amiben a Szíved minden szenvedélye benne van, az megnemesül a kezeid között, és mindenki javát fogja szolgálni a legmagasabb szinten. Ez a Kreativitás.
Lazulj el, és csak csináld amit szeretnél, és csodák fognak történni benned, és körülötted is.

Gabryel

nevtelen.png