Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Világot Te teremted minden Pillanatban

Egy Óra és megváltozna a Világ. Csak egy Pillanatra kellene Egyre gondolnunk, és minden megváltozna, hiszen minden gondolatoddal táplálod a kollektív tudatmezőt, amely alakítja és formálja életünket, és az amiben most élünk, az tulajdonképpen az Emberek gondolatainak és teremtéseink összesített eredménye.
De a legjobb, ha a saját portádon söprögetsz először, hiszen csak ahhoz van jogod, más fűjére csak akkor léphetsz, ha arra engedélyt kaptál, legfőképpen a Teremtőtől.
Teremts valami szépet erre a világra, mert ez a legjobb hely a Paradicsomra, ahol minden Álom szárba szökkenhet egyszer, ha elég merész az az álom, és kellőképpen öntözöd a Hiteddel és a kitartásoddal. És a Tüzet se felejtsd el, azt a Szívből jövő Szenvedélyt, amelytől a Mag képes áttörni a talaj felszínét, mert bizony sok álom elhal ezen a kemény talajon, és csak azok törnek ki a Fényre, amelyekből hiányzik a megalkuvás, amelyek nem tudnak kompromisszumot kötni, ha az álmaikról van szó, és ezek a Magok bizony menthetetlenül áttörnek minden rideg talajt, és ha netán még a cipőddel is rajta állsz, oda is befúrják magukat, és kénytelen leszel odébb állni a Mag útjából. Ilyen a Lélek Útja, ilyen amikor nem tudsz elképzelni mást, mint hogy megvalósuljon az Álmod, mert bizony nem is kell máson agyalnod, csak azon amit szeretnél. Aztán megteszed, és Cselekedsz, mert amíg csak vársz egy még jobb lehetőségre, addig Éppen elvesztettél egy kínálkozó alkalmat, a minden Pillanatban Jelenlévő lehetőségek közül.
Az Örökkévalóságból kell cselekedned, a tér is idő keretein túl, amikor tökéletes Áramlásban vagy, és nem az órádat figyeled, illetve a Forma világának állandó változását. Csak Belülre Figyelj, mert Ott van a Te Örökkévaló Létezésed, ott van minden Kincsed elrejtve, és csak te rád vár.
Ilyen Örökkévaló Érték például a Szeretet, amely csak Feltétel nélkül működik, ahogyan a Teremtő megálmodta azt. Ilyen Érték a Szerelem, amely felolvaszt és kiegyenlít minden Ellentétet, hogy Párosotok újra Egy legyen a Teremtővel. Ilyen Érték az Együttérzés, amely soha nem sajnálkozik és ítélkezik, hanem Eggyé válik a másik Létező állapotával, és így emeli őt Haza a Forráshoz.

Gabryel

nevtelen.png