Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


                              A Szeretet váltja meg a Világot

A világ akkor válik jobbá, ha minden ember szívében szeretet lesz. Minden ember más rezgésszinten van attól függően, hogy mennyi szeretet van a szíveben és mennyire tiszta a Lelke, és minél magasabb ez az energia, a föld is annál közelebb jut a magasabb dimenziókba való felemelkedéshez, hiszen a szeretet teszi jobbá a világot.
Nem kellenek elméletek és egóból született dogmák, csak a szeretetet kell sugározni mindenhol és mindenki felé.
Az aki magas rezgésszinten él, nagyon letisztult és nyugodt az elméje, nem háborúzik hanem békét teremt, tisztában van azzal, hogy a szeretet irányít mindent, nincs benne semmilyen negatív szándék, és tettei sem az egójából táplálkoznak.
Lényéből árad a kedvesség és szeretet, és letisztult emberi kapcsolatai vannak. Tisztaság és harmónia jellemzi a lényét, amely a táplálkozásában is visszaköszön, hiszen magas rezgésszintjének köszönhetően nem vágyik csak természetes ételekre, és nem eszik állati húst, mert a lelkében lévő szeretet által nagyon érzékeny erre, és tisztelettel viszonyul más élőlények létezése iránt. Nagyon sok gyermek van, akik ezért nem esznek meg a húst, mert érzékeny és bölcs lelkek.
A magas szeretet szinten élő emberekre semmilyen negatív energia sincs hatással, és nem lehet manipulálni evilági eszközökkel, hiszen a lelkén keresztül meglátja minden cselekedet eredeti szándékát és a manipulációt, és ő csak halad tovább szeretettel a szívében!

Henriel

blog.png