Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Pillanat hevében

Semmi nem olyan szörnyű, mint elveszíteni szenvedélyedet az Élet iránt. Mert nem tárgyakat gyűjtögetni jöttél Ide, és nem is azért hogy a házasság kötőnél kössél ki, hanem hogy megéld Önmagadat, méghozzá olyan szinten és mélységben, ami túlnő gyerekes vágyaidon, és összeköt a Forrással, amelytől soha nem voltál elszakadva.
Mindig a szikrát kövesd, ami a Szívedből jön, és akkor mindegy lesz mit csinálsz, és hol ér a holnap, mert te mindig ugyanaz maradsz, vagyis Önmagad, és ez a legfontosabb.
Szeresd aki épp Melletted van, de ne Valamiért tedd mindezt, hanem mert ezt súgja a lelked. Ha úgy érzed küzdeni akarsz érte, akkor tedd azt, ha ez valóban éltet és valóban inspirál. Ha ki akarsz tartani mellette hát tedd azt, ha ez tüzel téged az Égig. De ha nem érzed többet az Élet pezsgését amikor együtt vagytok, akkor lehet hogy tovább kell szárnyalnod, amint érzed ezt a szűkösséget, és amint az ego veszi át az uralmat köztetek. Bár az is igaz, hogy mindent meglehet oldani amit megakarunk, viszont a Létezést nem megoldani kell, hanem Átélni Itt és Most, és ha ezt sikerül megtapasztalnod, akkor a megoldások is azonnal ott lesznek, tehát nem az agyalással, hanem a Pillanat Örökkévalóságában.
Csak egy kicsit oda kell figyelned saját magadra, és Nem a párodra szüntelen, vagy arra az illúzió világra, amiben élünk. Mert a Lelked mindig azt mutatja és érezteti veled, ami Van, és nem vezet félre semmilyen illúzió trükkel, hanem egyre mélyebbre visz, hogy felfedezhesd a Létezés értelmét, és Istent Mindenben. Máris indulhatsz Szíved irányába, amint ezt elolvastad, mert ez a Pillanat sem tér vissza többet, ugyanis az Univerzum nem hisz az ismétlésekben, és én sem.
Amint belemerülsz a Létezésbe és a szerelembe elfogynak a kérdéseid, hiszen csak az ego szeret kérdezni szüntelen, mert meg akarja erősíteni az amúgy is instabil védő bástyáit, hátha mások válaszai talán passzolnak az ő téveszméihez, és már meg is született a spirituális ego. És Te persze eközben mindenről lemaradsz, mert az Élet nem az elmédben zajlik, hanem a Pillanat hevében történik, a Szívedben, a Testedben, és a külvilágban is, vagyis Minden mozgásban van egyszerre.
Ne tartogasd az életed, hiszen amúgy is csak ajándékba kaptad, hanem minden Pillanattal tégy valami Újat, amit eddig csak az álmaidban tettél. Nincsenek célok ne feledd,hiszen azokat is te találod ki magadnak, hogy legyen mit kergetned a koporsódig, de ha netán elengednéd ezeket picit, és minden elvárásodat az élettel kapcsolatban, akkor kinyílna számodra a Forrás bölcsessége, minden Boldogságával és Szeretetével.

Gabryel

nevtelen.png