Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Boldogság minden Pillanatban elérhető

Hiába készülsz fel testi és lelki szinten is az álmaidra, és írod be a naptáradba, hogy melyik napon kellene neked elérned a boldogságot, mert ez nem így működik, hiszen ilyenkor nem a boldogságot akarod még, hanem készülődni rá, és a túlvilági jutalom reményében annyi áldozatot hozol a világért, és más kiválasztott segélykérőkért, hogy Önmagadról teljesen megfeledkezel, és már csak épp egy emberrel nem foglalkoztál még, Saját Magaddal.
És ha körbenézel, láthatod hogy nem jutottál a mennyországba, és Soha nem fogod visszakapni azon ember feletti segítségnyújtásodat azoktól, akiknek föláldoztad magad, hiszen Ők erre Soha nem kértek, csak te tűzted ki a homlokodra azt a címkét, hogy „Teréz Anya vagyok”. És valóban jó ember lettél, és adakozásaid is visszaszálltak rád jó érzésként, viszont nem biztos hogy Valóban be is teljesültél ettől, úgy igazán Lelked legmélyéig.
Először is nem kellenek címkék, mert egyszerűen az vagy, Aki Vagy, ezen senki nem tud változtatni. A Boldogságnak nincsenek kijelölt napjai a naptárban, mert az Mindig és Mindenhol elérhető, ha felemeled a tudatosságod ehhez, és úgy döntesz, hogy így fogsz élni ezentúl megalkuvás nélkül, ha tetszik valakinek, ha nem. Vagyis a Boldogság Döntés kérdése, és nem az áldozataidon és fegyelmeden múlik, sokkal inkább a megengedésen, és a belátásodon, hogy minden más út csak elvesz tőlem valamit, az örömömből és Szívem elégedettségéből. Persze vannak olyan kivételes és nemes áldozathozások is, amelyektől kicsattansz az örömtől, és mindig több leszel tőle, mert Önmagad vagy közben, és nem mellékesen tudtál is adni valamit a másiknak, hiszen ha Te Boldog és Elégedett vagy Valóban, csak akkor tudsz adni bármi értékeset is az embereknek, addig viszont csak vonszolod magad után a terheket folyamatosan.
Használd a Lelkedet, és éld meg szíveddel is a JelenPillanatban mindig elérhető Boldogságot, és vedd vissza a szétszórt energiáidat. És hagyd abba a készülődést, hiszen a Boldogságra nem lehet felkészülni, csak Mellette Dönteni, és megélni, Itt és Most.

Gabryel

nevtelen.png