Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Boldogság a Természetes állapotod

Ha a lelkedre hallgatsz, akkor nem tudod elrontani, minden sikerülni fog, de nem úgy, ahogy azt te elképzelted, hanem végtelen úton és módon, hiszen az Univerzumnak mindig van egy terve, amivel megvalósíthatod az álmaidat.
Azt fogod észrevenni, hogy egyszerűen nem tudsz hibázni, és közben könnyed és laza is vagy, hiszen ez a jele annak, hogy Önmagad vagy, hogy természetes számodra a Boldogság állapota, hogy Minden úgy jó, ahogy Van. Ebben az elfogadásban áramlik az élet veled, és eléd hozza az álmaidat, mert már nem akadályozod semmivel, se az akaratoddal, se tehetetlenségeddel.
A Szerelemre is csak ki kell nyílnod, mint a tavaszi rózsa, amely könnyedén kibontja szirmait az érzéseknek és vágyaknak. Te is csak fogadd magadba az Érzést, ahogy a lágy szellő eléd hozza Őt, és te nem állsz ellen a szerelem közeledésének, hanem csak Igent mondasz rá.
Nem tudod elrontani a Szerelmet, hiszen ez a Létezésed Magja, amiből te is születtél. Csak annyi kell hogy Önmagad légy, mindegy mi az ára. A madarak se agyalnak azon, hogy hogyan használják a szárnyaikat, hanem csak spontán elindul a mozdulat, és már fenn is vannak a végtelen égbolton.
Neked sem kellene agyalnod sokat azon, hogy hogyan Szeressél, hanem csak add azt Aki Vagy, és akkor elindulnak spontán az érzések és a melegség, és a szíved lüktetni kezd a szerelemtől, és te ettől mennyeien érzed magad. Ez mind természetes folyamat az embernél, ha nem korlátozza magát az egójával. Tehát csak Éld meg azt, aki valójában Vagy, és akkor mindent megkapsz, ami az Isteni Éneddel együtt jár.
Egy Isteni Életet, és egy Isteni Szerelmet.

Gabryel

nevtelen.png