Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Bizalom ereje

Segítsd át a másikat a hídon, mert lehet csak egy szó kell tőled, csak egy ölelés, amelytől szárnyra kap a másik Lelke, és elhiszi hogy bármire képes, mert ez így is van. Ne tartogasd az energiádat a fiókban pihenve, hanem használd mindig valami újra és építő jellegűre, amellyel minden Pillanatban élhetőbb és szebb világot teremtesz.
Néha elég csak az őszinte Bizalmad a másikban, hogy hiszel abban amit eltervezett magának, legyen az bármekkora cél is. Hidd el nem kell ennél több, hiszen minden képességünket már magunkban hordozzuk, amelyeket évezredek távlatából gyűjtöttük magunkba, és ha ezek a rejtett tehetségek és kincsek végül a felszínre törnek, akkor kezdődhet el csak a Valódi Önmegvalósítás.
Elég ha csak csak az emlékezésre tanítod meg a másikat, az elme további tágítása nélkül, hogy emlékezzen Önmagára, a saját Isteni mivoltára, és ehhez a bátorítás a legjobb kulcs, amelytől a másik elhiszi hogy szeretve van, és ettől aztán bármire képesnek érzi magát, még arra is hogy Önmagává váljon.
Az ember fél hibázni, de ha bízik benned a másik, akkor már ettől sem tartasz, mert érzed a feléd áramló feltétlen szeretetet és bizalmat, és bár mindent megteszel hogy teljesítsd a kihívásokat, de már nem félelemből és megfelelésből fogod tenni, hanem a puszta kihívás öröméért és a fejlődésedért. A legközvetlenebb út persze az, ha Önmagadat kezded el szeretni, mert ez nem függ külső emberektől, hanem csak rajtad múlik, hogy igényt tartasz-e az örömeidre, és a szabad akaratod gyakorlására.
Én Tudom hogy képes vagy mindenre, amit szeretnél, különben le sem tudtam volna írni ezt most, ha nem hinnék a bizalom erejében. És tudod, ha egy ember már bízik benned, az pont elég lehet az induláshoz, hogy bármilyen Álmot megvalósíts, vagy hogy meggyógyulj ha éppen beteg vagy. Szeretni tudlak, anélkül is ha még soha senki nem szeretett, mert ezek nem lehetnek kifogások arra, hogy ne lássak meg benned valami Istenit, valami nélkülözhetetlent, amely bizonyosan fájón hiányozna a világunkból, és az Univerzum színes palettájáról.

Gabryel

nevtelen.png