Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


                     Gyermeki sokszínűségben az egyediség

A gyermekek oly sokszínűek, mégis hasonlóak, mert magasabb tudatossággal születtek hasonló célokért. Különböznek a képességeikben és tulajdonságaikban, mégis egyéni útjukon keresztül magasabb rendű közös célokért dolgoznak.
Éppen ezért minden gyermeket egyénileg kell felfedezni és tanítani, és kibontani mindazt bennük ami tehetség, amely célért ide születtek.
Vannak gyermekek akik kiváló sportolók, vagy csodálatos művészek lesznek, és vannak akik számára verseny nem létezik, mert más a küldetésük és még emlékeznek arra, hogy a magasabb tudatosság nem ismeri ezt a szót és ideált, hiszen mindenki Egy, így versenyre sincs szükség.
A földi világban úgy ítélik meg a nem ambiciózus gyermeket, hogy nem ért semmihez, holott csak fel kellene fedezni amiben ő tehetséges, hogy a lelke mit tudna hozzáadni a világunk fejlődéséhez és tudásához.
Sokan tevékenykednek csendben gyermekek és felnőttek egyaránt, hogy energiájukkal és szeretetükkel segítsék embertársaikat, a Föld felemelkedését és jobbá tételét.
Tisztelni kell a gyermekek egyediségét és az értékeiket, ami a szívükben van; a szeretetet és érzékenységet mások iránt, a segítőkészségüket, és tisztelnünk kell a küldetésüket is, és segíteni hogy azt kibontakoztathassák. Mert minden gyermek a maga történetén, jellemén és életútján keresztül tesz hozzá a világhoz, és csak akkor lehet minden gyermek boldog végül felnőttként is, hogy ha beteljesítheti önmagát és az útját.
Sok kiteljesedett egyéniség tudja jobbá tenni a világot, Együtt!

Henriel

blog.png