Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


                                Gyermekeink Lelkében a jövő

Sokan nem értik a gyermekeik és a fiatalok viselkedését. Új típusú gyermekek születnek a Földre, és vannak akik már felnőttként is hasonlóan élnek. Más világnézettel, tisztább lelkiséggel és magasabb tudatossággal érkeznek, hogy felnyissák az emberiség szemét, és hogy vissza kell térni az igazi értékekhez, a szeretethez, tisztelethez, igazsághoz és békéhez.
A gyermekek azért szenvednek, mert senki nem érti őket legbelül, így magányosak és depressziósak lesznek. Bár látszólag megfelelnek az elvárásoknak, de tudják hogy a világ több, mint amit látnak. Nem tudnak beilleszkedni az alacsony rezgésű és elavult rendszerekbe. Érzékeny lelküket bántja a hazugság, szeretetlenség és tiszteletlenség.
Sokan már kis korban vegetáriánusok lesznek, tisztelik a földet, állatokat, vagy a művészeteken keresztül próbálnak helyes utat mutatni.
A gyermekek nagyon érzékenyek a földön lévő energiákra, mert amikor leszületnek, magasabb dimenziókból érkeznek a Föld alacsonyabb rezgésébe. Könnyen átveszik mások energiáit, olykor hiperaktívvá is válhatnak emiatt.
Fel kell nőni a gyermekek szeretetéhez és bölcsességéhez, hogy a világ jobbá váljon és segíteni, hogy mindenki megvalósíthassa önmagát.

Henriel

blog.png