Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


                                  A gyermeki szív igaz vágyai

Egy olyan világban szeretnék élni és felnőni, ahol szeretet, tisztelet, és őszinteség árad az emberek szívéből egymás iránt.
Ahol minden gyermek megtudja élni önmagát, és meg tudja valósítani azt, amiért a földre született. Ahol a legnagyobb érték a kreativitás és az egyediség, és az hogy mit hordozol a lelkedben.
Ahol az iskolában nem versenyre nevelnek, és így nem kell szorongani és félelemben élni, hanem szeretettel és példamutatással, igazi tiszta értékeket közvetítenek, és minden gyermekben felfedezik egyedi képességeit, és segítenek megvalósítani az álmait. Ahol nemcsak a szellemi tudás a fontos, hanem az hogy mi van a szívünkben, mennyire tudunk szeretni és másokra odafigyelni, és nem ítélkezve segíteni, mert minden gyermek hordoz magában valami kincset, amiben ő tehetséges, és amiben meg tudja élni önmagát és a küldetését.
Ahol nem akkor leszünk értékesek ha kitűnő a bizonyítványunk, hanem ha Igaz Emberek tudunk lenni. Ahol egy gyermek mássága nem hátrány, csak mert másképpen gondolkozik és viselkedik.
Ahol felismerik hogy mi más tudatossággal és lélekkel születtünk ide, és nem elnyomni akarják ezt a képességet, hanem segítenek megérteni és tanulni, hogy ezáltal jobbá váljon a világ.
Mert az új kor gyermekeinek neveléséhez a legnagyobb kulcs a Szeretet!

Henriel

blog.png