Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


                             A Gyermekek földöntúli látomásai

A gyermekek másképp érzékelik a világot mint a felnőttek, mert lelkükön keresztül látják és érzékelik a magasabb dimenziókat. Így sokszor kerülnek kapcsolatban angyalokkal, el nem távozott lelkekkel, akik közül vannak akik kedves számukra és elbeszélgetnek velük, de vannak akiktől félelem lesz a szívükben.
Nagyon sok szülő kineveti azt, amikor gyermeke angyalokról beszél, és azt gondolja csak a mesék általi fantázia világából meríti történeteit, és azt amit lát. A legfontosabb hogy komolyan kell venni őket, és kincsként tekinteni erre, és hagyni hogy a gyermek beszélhessen ezekről, éreznie kell hogy a szülő nem neveti ki. Éreznie kell hogy ott van a szülő támaszként, aki meghallgatja, és aki támogatja.
Előfordul hogy az angyalok nem engedik, hogy a gyermek beszéljen róluk, és ezt ők tudtára is adják a szülőknek, ilyenkor ezt el kell fogadni, és hagyni megélni a kicsiket.
Ha a szülő kialakít egyfajta bizalmi viszonyt a gyermekével, akkor ők csodálatos üzeneteket adhatnak át az angyalokon keresztül.

Henriel

blog.png