Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tapasztalásban az Igazság

Szívről beszélni még nem takar szívet, Istenről beszélni nem mutatja hogy van hited, mert ezek csak a tapasztalások által érlelődnek meg bennünk, hiába olvasol róluk hangzatos fórumokon és oldalakon.
Álszentekből tele a padlás, akiket akár a média, akár valamely más háttérhatalom tesz épp a porondra vagy színpadra, ellenőrizhetetlen és visszakövethetetlen életpályára és tapasztalásokra hivatkozva. Ezek szimpla tények aprócska bolygónkról, de mindig különbséget tudsz tenni a külcsín, és a valóban megérlelt Lélek bölcsesség között.
Lelkeddel pontosan megtudod érezni azt, amiben Lélek és Valódi Szív van, és nem csak üres frázisokról és cukormázzal lekent motivációs szövegekről szól, amelyek bár néha valóban lehetnek hasznosak, és akár a kezdő szikrát is megadhatják, viszont el is altatnak ezzel együtt, és a felhők fölé helyeznek téged egy álomködbe burkolva, vagy akár egy olyan sötét világ végével riogatnak, amelyet csak egy emberi ego kicsinyessége, és valamilyen hatalmi érdeke motiválja.
Valóban létezik a Szív és a Lélek bölcsessége, de azokat neked kell életté tenned, és akkor megláthatod hogy az mindig több lesz minden szónál, és igazabb lesz minden olyan igazságnál, amit eddig valaha a világról és a Létezésünkről gondoltál. És ez a te tapasztalásod és erőd lesz, amelyet senki és semmi nem tud elvenni.
Az eksztázis soha nem fog elmaradni. Minden egyes kimondott igazságnál nő az erőd és a legyőzhetetlenséged, de nem azért mert ne lehetne téged legyőzni, hanem mert az Igazság legyőzhetetlen, őt nem lehet felülbírálni és a fiókba zárni örökre, eddig ez még senkinek sem sikerült. Szóval ha kimondod az Igazságot, akkor ez neked is megadja azt az erőt és támadhatatlanságot, amelyet semmilyen hatalom, sem égi, sem földi nem tud felülírni és lerombolni.
A Szerelem a lényed magja, és épp ezért ez végképp csak a te tapasztalásod lehet, mert a felszínen biztosan elfogsz eltévedni a sok hamis és félrevezető információ ködben, de ha belemész az élménybe, testestül és Lelkestül, akkor az meg fog adni minden választ, és többé nem kell külső hatás és információ, amelyet nem hogy mások Lelke, hanem sokkal inkább elméje és manipulatív egója hozott létre. A Szerelemre amúgy sincsenek szavak, mert az túl van minden hazugságon és külcsínen, illetve elme folyamaton. Ezért nehéz megtapasztalni, mert pusztán az, hogy se magunknak, se másoknak ne hazudjunk, és a színjátszó felszín mögött meglássuk mindenben és mindenkiben az Isteni lényeget és okot, ehhez Valódi tapasztalások és döntések kellenek. De az ember képes erre, sőt, csak erre kellene hogy képes legyen, minden más csak időhúzás, és a szenvedéseink forrása.

Gabryel

804d74229312b4abb9baa405e7098188--water-flow-water-me.jpg