Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Soha ne ragadj le, csak áramolj tovább a lelkedet követve

Megteheted hogy végig hallgatod a másikat, és azt is hogy nem, mert ha már eleve tudod hogy mit akar, mi az igazi szándéka, akkor erre nem mindig van szükség, és ezt lehet érezni, ha a Lelkedre hallgatsz. És a választ mindig erre az Igazi szándékra kell hogy adjad, nem arra amit mond vagy demonstrálni próbál különböző eszközökkel. Hiszen amit mondanak a fejünkbe azok sokszor csak szavak és illúziókeltések, hogy valamit elhiggyünk és ezáltal megteremtsük azt az életünkben, ami lehet hogy abszolút nem szolgálja Igaz Önvalónkat és a szívünket.
Néha az is elég ha csak arrébb lépsz, és mész tovább, mert ha még beletudnak vinni játszmákba mások, akkor neked még szükséged van ugyanúgy a drámára, mint annak aki belevitt. Ha viszont már nem tudod kikerülni az illúzió akadályokat, és egyszerűen szembe kell hogy nézz velük, amiket teremtettél magadnak, nos ez esetben is csak menj tovább megalkuvás nélkül, mert a Fényed és Lelked Hite áthatol mindenen, és csak annyit fogsz érezni, hogy mindig egy újabb ajtó nyílik a boldogságra, és senki nem tud letolni erről az útról, hiszen ez csak Rajtad Múlik!
Válaszd mindig a könnyű utat, ami nem egyszerűbbet és gyorsabbat jelent, hanem ahol jól érzed magad, és az lehetsz aki Valójában Vagy, és ekkor nem érzed magad nehéznek és motiválatlannak, akit úgy kell összekaparni az életbe, hogy végre megcsinálja azokat a dolgokat, amiktől a Lelke kifordul a saját tengelyéből, és jogosan értelmetlennek és haszontalannak lát.
Erre nincs szükség, lépj arrébb, és menj a szíved után, mert semmit nem veszíthetsz, hiszen eddig is annyit nyűglődtél már, ugyan minek táplálnád tovább azt, ami eddig se ment, inkább próbálkozz a Boldogsággal, anélkül hogy megterveznéd vagy várnál rá.
Lépj ki az illúzió mátrixból amit magadra erőltettél, és lásd meg hogy a szenvedés csak a fejedben élt, és nyisd ki a Szíved bátran, mert használatba kell hogy vegyed végre, át kell adnod neki az irányítást, ahogy csak tudod, hogy az Istenibe vezessen az Utad, és ne a gondolatok lehúzó örvényébe.

Gabryel

nevtelen.png