Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mindig Te Döntesz

A végső Döntés mindig a Tiéd, körülményektől és szituációtól függetlenül, vagyis csak Önmagad rabja lehetsz, mert senki és semmi sem kényszeríthet egy bizonyos döntésre vagy hibás lépésre, csak is önmagadat sodrod és erőlteted mellék vágányokra, ahol te is jól tudod mi vár rád.
Jön egy szituáció, mindegy milyen, és akkor csak figyelj Önmagadra csendben, a Lelked sugallataira, és egyszer csak végtelen lehetőség fog megjelenni előtted, ha nem hallgatsz az egód kényszerítő parancsaira, amelyek a felhalmozott múltadból erednek, és amelyek igen szűkös lehetőségeket tárnak eléd. Mindez Pillanatok alatt zajlik le, ahogy a döntés mérlegelése is szemvillanás alatt megy végbe, és már csak Cselekedned kell, anélkül hogy hátra néznél.
Az ego eközben megpróbálja az összes rémképét és a fájó múltadat rád hányni, hát ha megint hibás döntéseket hozol, amelyek tovább táplálják az egód hatalmát, téged pedig a jól megszokott szenvedés körökbe taszítanak.
De mint mondtam, a végső döntés mindig a Tiéd, a korlátlan szabad akaratod által. Tehát bármilyen rémkép vagy őrjítő fájdalom is jelenik meg benned vagy előtted, te akkor is az egyetlen helyes és Igaz döntést hozod meg, amely kihozhat bármely fájdalomból vagy szituációból. A cselekvés ezzel párhuzamosan történik, hiszen ha réseket hagysz a döntés és a tett között, akkor az ego ezt ki is fogja használni szemtelenül, és egyből visszaránt a szenvedés köreidbe és a múlt mocsarába.
Miközben érvényre juttatod a Szabad Akaratodat, egyszer csak oldódni fog minden fájdalom és félelem, szinte egy Pillanat alatt, hiszen erre várt a Lelked mindig is, hogy meg tedd azt, amit egyszer úgyis meg fogsz tenni, akkor meg minek várni, amikor Itt és Most Boldog és Szabad lehetsz.
Azt is jó átérezni, hogy tulajdonképpen mindenki Egyedül van, ami nem egyenlő valami negatív magányos attitűddel. Ez azt jelenti, hogy a Sorsod csak is a Te kezedben van, és nincs senki akivel össze vagy kötve végleg, vagy hogy a Sorsod el van rendelve, mert valaki azt mondta hogy szenvedned kell, vagy hogy meg kell alázkodnod bárkinek is. Ezek csak az ego illúziói, amelyeket hagytunk nagyra nőni, de egy Igaz Döntéssel és tettel mindez feloldható egy Pillanat alatt.
Persze mondhatnánk hogy van mindenkinek Őrangyala, nem is egy, és hogy a Teremtő is tud minden mozzanatunkról, és bárhogy is, de elküldi a Jeleit neked. Na de ne ebből indulj ki, mert akkor megint csak átadod a Döntést egy felsőbb hatalomnak, pedig azért vagy itt a Földön, hogy a saját Erődből és korlátlan szabad akaratodból válj Önmagaddá, és amivé akarsz. Aki ismeri erőit és Önmagát, mert már felfedezte azokat Egyedüllétében, csak azoknak jelennek meg ezek az Isteni és felsőbb dimenzióbeli lények és energiák, mert már tudja őket a helyükön kezelni, és az életébe integrálni. Ha ismered a Lelked, már nem tudnak alsóbb asztrális erők és entitások, amelyek akár más emberektől is származhatnak, befolyásolni vagy a döntéseidben megingatni.

Gabryel

nevtelen.png