Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kiút az ego illúziójának fogságából

A rémképeid csak átvernek, hogy azt hidd baj van, és meg se próbálj cselekedni önmagadért, és elfogadd a keserű sorsod megváltoztathatatlanságát. De amikor kilépsz ebből a megdermedt állapotból, akkor láthatod hogy csak a gondolataid játszottak veled, és csak légvárakat építettél a félelmeidből. De ehhez el kell indulni pontosan abba az irányba, ahol valami nem hagy nyugodni, amely úton bár ijesztőnek tűnik minden lépés, mégis tudod hogy Ott vár rád a kiút az illúzió szenvedésekből, és az a szívkatarzis, amely lelked vágyainak beteljesülésében rejlik.
És az sem véletlen, hogy az élet mindig ugyanezeket a leckéket hozza eléd, de nem azért mert rossz tréfát űz veled, hanem mert várja a Te lépésedet, amit nem másokért és hamis célokért teszel, és nem is azt, amit mások tesznek meg helyetted, hanem amit Önszántadból és Önerődből lépsz meg, ami végre csak Rólad szól, és a szíved legmélyebb óhajairól. Elég ha csak Egyszer elindulsz ebbe az Irányba, ugyanis nem kell ehhez több főpróba és neki rugaszkodás, és így a félelmeidet is csak elég Egyetlen Őszinte Pillanatra átégetned magadon, és ha végig áramlásban tudsz maradni az éber tudatosságoddal, akkor meg fogsz lepődni, hogy egyáltalán léteznek problémák, márpedig a Valóság pontosan ez, hogy csak az elmédben léteznek a szenvedéseid.
Soha nem tudod meg, mit érez a másik, ha nem jársz utána, ezért ne érdekeljen mi lesz a fogadtatása az őszinte érzéseidnek, te csak éld meg és add ki bátran, ami Benned van. A nyíltság és őszinteség nem a hazárdjátékosok asztala, hiszen itt nem a vakmerő szerencsédben bízol, hanem azokban az érzésekben, amik nagyon is szilárdak és lelked forrásából törnek elő. És ez olyan kisugárzást és lélekerőt ad neked, amely automatikusan magához vonzza az erre rezonáló lelkeket, akik ugyanúgy Készen állnak a szerelem határtalan kalandjára, akik nem félnek fejest ugrani az Élet kalandjába, és nem számolják mennyit adjanak Szívük szeretetéből és rejtett kincseiből, hanem mindig nyitva hagyják a Szerelem bőségszaruját, mert annak mindig áramolnia kell, szüntelenül és töretlen Hittel.

Gabryel

nevtelen.png