Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Helyek és utak, ahová senki sem kísérhet el

Vannak helyek ahová senki sem követhet, ahová egyedül kell belépned, egy sötét alagút éjszakája, amikor rád zárulnak a saját rémképeid és félelmeid, de neked akkor is tovább kell menned, mert pontosan tudod hogy belül dől el minden.
Ezeket az alagutakat próbáljuk elkerülni egy életen át, hátha valaki más bekukkant oda helyettünk, ránéz az életünket blokkoló legnagyobb félelmekre és gátlásokra, és talán le is veszi a vállunkról. Pedig ide csak neked van bejárásod és jogod, hogy felold ezeket, szembenézve minden sötét árnnyal és illúzióval.
Minden eszközöd meg van ahhoz, hogy bármilyen sötét alagútba is lemenj, és abból győztesen gyere ki, mert valahogy így alkottak meg az égiek, de ehhez el kell indulnod megalkuvás nélkül és túlnőni önmagadon. Mert itt csak rólad van szó, senki másról, itt minden rólad szól, ahogy magadhoz vonzod a helyzeteket és embereket, az mind rólad szól, rólad mesél valamit. És ha belül valami megváltozik, ha tényleg máshogy kezded el látni az életedet, akkor az egyből más kapcsolatokat és szituációkat vonz magához, mert te egy Mágnes vagy, és ha valami valóban nem működik az életedben, akkor nem a bevonzott tárgyakat és embereket kell megváltoztatni, hanem a vonzódásaidat felülvizsgálni és felülírni.
A legfontosabb eszközöd egy sötét alagútban, a lélek sötét éjszakájában, az a Fényed, amelyet csak a Szíved erejéből tudsz táplálni, itt az agy nem sokat segít. Minden lépéssel egyre sötétebb az alagút, viszont egyre erősebb is lesz az ember, így bármeddig eljuthat. Senkit nem hozhatsz ide magaddal, még ha össze is maszatolsz másokat a saját sötétségeddel, benned ugyanúgy ott marad azaz idegen érzés, hogy valami nincs rendben, hiába kürtölöd szét a fájdalmadat, az a Te fájdalmad marad mindig is, és ekkor hív magához az éjszaka csendje.
Ebben a belső zarándoklatban bármi megtörténhet, és pont ettől félsz, hogy az a bármi akár rossz is lehet. És ekkor kell elővenni a belső Hitet, amely nem vak hit, és nem is a vallások hozták létre, hanem csak is a Szíved erejére és fényére támaszkodó Hit. Ez már Hit, minden másban való hittől az alagút bejáratáig sem jutsz el, hiszen jön egy erősebb vélemény, egy félelemkeltő Elmés hitrendszer, és máris hamis ideálokat és isteneket kezdesz követni félelemből, a valódi Álmaid és céljaid helyett.
Tény hogy bármi megtörténhet ha már az alagútban vagy, hiszen a sötét éned néha túlnő majd rajtad, és nem bírsz az egóval, de ez a Szív akkor is tovább fog világítani és repíteni, bármilyen karmát is vettél a vállaidra, bármilyen ködös és láthatatlan is az út előtted, mert a Szív csak Érzi az irányt, és ösztönösen a Fény felé indul, ki az alagútból.

Gabryel

image823.png