Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bűntudat nélkül adni és kapni

Légy jó Önmagadhoz mindhalálig.
Talán így szólna elsőként a Teremtő hozzád, mert ha felcseréled a sorrendet, és a külvilágot helyezed magad elé, akkor sosem fogsz Hazatalálni Önmagadba és a Boldogságodba. Hogyan lehetnél jó másokhoz, ha közben bűntudatod van önmagad elhanyagolása miatt, vagy azért, mert egyszerűen nem tudsz mit adni magadból a tátongó ürességed folytán, és persze ezért is önmagadat okolod, hogy pedig te minden áron jó akarnál lenni, de mégsem megy, és így indítasz el egy újabb önbüntető mártírhalált másokért.
Ne mozdulj addig mások felé, amíg önmagad felé nem mozdultál, amíg nem kérdezted meg magad, hogy valóban akarom-e az adakozást ebben a szent Pillanatban, és a Válasz ott lesz Egyből.
Senkinek sincs joga bármilyen szolgálatra kényszeríteni téged, ami a Lelked ellen való, és a befogadó félnek sem kell kötelezően elfogadnia a te segítség nyújtásodat. Mindegy milyen irányból és kitől jön a támogatás és adakozás, csak annak a mozzanatnak adj energiát, amit helyesnek érzel lelkedben és szívedben egyaránt, és mindezt magyarázat és bűntudat nélkül tedd, mert így helyes.
Csak éld át, hogy nincsenek külső hangok és kényszerítő hatások, amelyek rángatni szeretnének. Egyszerűen csak Állj meg végre Lelked Igazságában, és el ne mozdulj amíg Ő nem szól, hogy most mozdulhatsz, de ha szól, akkor habozás nélkül cselekedj és indulj meg. Csak rajtad múlik, meddig bírod ki az egód nélkül, és meddig tudsz szilárdan megállni Szíved Fényében és Igazságában, amelyben minden Égi erő és sugallat is veled lesz, és ha kell mindent átalakít körülötted és Benned is, hogy ne félj többet a Boldogságod lehetőségétől és megvalósulásától.
Egy párkapcsolatban is lehetnek olyan játszmák, hogy a másik az elvárás listáival tömi tele a fejed, és ha ezeknek a sokszor egóból eredő kényszeres elvárásoknak nem tudsz megfelelni, akkor megvonja tőled a szeretetét vagy az odafigyelését, és hasonló manipulációk veszik kezdetét. Ez nem kapcsolódás, végképp nem Szerelem, inkább egóból eredő hatalmi játszma, amelyben nincs Isteni Igazság és Szeretet sem, mielőtt valaki azt gondolta volna, hogy a fölé vagy alárendeltségből valaha is születhet béke és bimbózó szerelem. Ilyenkor már az elején kihúzod a gyökerét a kapcsolatnak.
Csak hagyjátok szabadon növekedni a másikat, és támogassátok egymás szabadságát és Egyedi útját, így egyből gyökeret fog ereszteni bennetek a boldogság, miközben együtt vagytok akár sülve-főve. Csak figyeljétek meg, hogy közben mi történik veletek, mert ha így is tudtok együtt létezni és lángolni, akkor ott bármi lehetséges, ha viszont nem megy így együtt, akkor ott valami megállt a fejlődésben, akár a Szerelmetek, akár valamelyikőtök.

Gabryel

nevtelen.png