Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az egónak semmi nem elég

Mit adnál oda a másikért? Mert bármit is adsz magadból, lehet az sem lesz elég, lehet hogy mindened oda kell adnod, és amikor már semmid sincs, akkor fogsz rájönni, hogy soha nem is Te kellettél a másiknak, hanem csak amit adni tudsz, csak amivel le tud húzni, és addig használ ki, amíg az érdeke úgy kívánja, amíg még bírod erővel önmagad feláldozását, egy olyan szerelemnek hitt kapcsolódásban, amely elvileg Mindent megadna, és nem pedig Elvenne.
Ez bármilyen dolog lehet amit adsz, az érzéseid, anyagi javak, a legmélyebb lelki titkaid, a szüntelen törődésed, amelyek mintha elnyelődnének egy sötét feneketlen kútban, hiszen az egónak semmi nem elég, neki mindig több kell, mert soha nem elégszik meg azzal, ami Van, és soha nem leszel elég jó neki úgy, ahogy Vagy.
Te döntöd el meddig használod ki magad, meddig tekinted magad egy tárgynak, akit bármikor elő lehet venni a fiókból ha szükség van rá, de ha úgy hozza a helyzet, el is lehet dobni, mint egy koszos rongyot. Ez az egó világa, és bármikor véget vethetsz ennek, azzal hogy igényt tartasz Isteni létezésedre, és mindig az Igazságot választod, a Lelked Szent Igazságát, bárhol és bármikor, mert nem az a kérdés, hogy milyen módon teszed ezt meg, és hogy milyen köntösbe öltözteted az Igazságot, hanem hogy Megteszed-e egyáltalán, meg léped-e vagy sem, a többi senkit nem érdekel, még a Forrást sem. Ez a Te Szabad akaratod és választásod, és ez Mindenkinek a jogában áll.
Most képzelj el egy olyan Kapcsolódást, ahol te már mindent odaadtál azzal, hogy Vagy, hiszen a másik Önmagadért szeret, és nem a szolgáltatásaidért. Amikor kérés nélkül is szívesen adsz magadból, spontán örömödből és vágyadból, mindenféle bűntudat és megfelelés nélkül, és amit visszakapsz ebből, az a szeretettel csordult Szíved megkönnyebbülése, hogy végre kiadhatta magából azt a végtelen szenvedélyt és szerelmet, amely most végre befogadásra talált, és ezért csak hálás lehetsz Neki.
Nem kell agyalnod semmin, nem kell taktikáznod hogy mi legyen a következő lépés, hiszen minden Pillanat a Szerelemről szól, minden érintés a Szerelem érintése, és minden törekvésetek egymáshoz vezet benneteket, hiszen minden szituáció által fejlődtök, és egyre közelebb kerültök egymáshoz, vagyis a Másik Szívéhez.

Gabryel

nevtelen.png