Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Szenvedés tüze megtisztít

A Fájdalom megtisztít minden illúziótól és karmától, amelyeket a múltban okoztunk magunknak és másoknak, mert nem láttuk át hamis motivációinkat és vágyainkat, és egyszerűen el kellett buknunk Anubisz mérlege előtt, amikor is az Igazság mindenféle ferdítés és szépítés nélkül megmutatta önmagát, és jöhetett egy újabb leszületés a megváltás ígéretével.
A szenvedés mindenkoron kibillent az egyetemes szeretet állapotából, egyszerűen kifordít önmagadból, és úgy érzed mindenhonnan üldöznek és bántanak, amire az első gyakori válaszreakció a támadás és a bűnbakok keresése. Az egó így reagál ösztönösen, amikor próbálják a hatalmát megdönteni, illetve gyártja az okokat és érveket szüntelenül, hogy tovább védje a státuszát, mintha ezzel bármit is el tudna kerülni.
Ha nem elégszel meg ennyivel, akkor tovább mész az egód kivéreztetésében, és csak hagyod a fájdalmat tovább vándorolni önmagadban, mert így arra is fény derül, hogy hol vannak még fájó pontjaid és lelki sebesüléseid. Ha sikerült diagnosztizálni egy szenvedésben rekedt érzelmet vagy gondolatot, akkor oda fókuszálod a figyelmedet, és Fényt kérsz arra a területre, és addig nem mész tovább, amíg a csomó helyét könnyed áramlás nem veszi át, vagy amíg a szenvedésből nem lesz felszabadultság érzés, amolyan hazaérkeztem állapot. És így haladsz tovább minden egyes szenvedő ponton és megrekedt energián.
Az égi és földi elszámoltatást senki sem kerülheti el, akármilyen aprócska tévedés vagy másoknak okozott fájdalom is van a listán, mert csak így lehet rend égen és földön, ha mindig kiegyenlítődik az isteni igazság mérlege, amelyet Anubisz tart a kezében, és nem enged tovább ha a szíved nem könnyebb egy tollpihe súlyánál.
Ez a mítosz, de amit ebből te megtehetsz, hogy amíg nem hagyod el ezt a földi síkot a haláloddal, addig saját magadat teszed a mérlegre, vagyis minden tettedet és kimondott szavad hitelességét és igazságát, mert a tettek soha nem maradnak befejezetlenül vagy lógnak a levegőben következmények nélkül, hanem minden visszatér hozzánk, annak erejével és a javítás lehetőségével. Csak lásd meg a tanítást minden fájdalomban, és menj tovább az érzéssel, egyszerűen mélyítsd el kínt, amíg az kínoz, de soha ne nyomd el vagy keress kifogást, és amikor nem várod, meg fogod látni a Fényt. Ezt a Fényt igazából soha nem veszítheted el, csak keresned kell mindenkoron.

Gabryel

580397-warrior-dofresh-egypt-illustration-anubis-pyramid-fantasy_art-artwork-748x421.jpg