Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Nőiség újjászületése

Gaia Földanya állapota bennünk is visszatükröződik, ahogy a női energiák vissza akarják szerezni saját létüket a világban, és ahogy a nők is vissza akarják kapni saját erejüket és szabadságukat.
Sok harcot látott már a Föld, de nem lett termékenyebb vagy szebb tőle. Sok harcot megélt a női lélek az idők során, de nem lett erősebb tőle, a meghurcolt testéről nem is beszélve.
Egy női szem ott rejti magában Gaia minden fájdalmát, a férfiuralom rabságát, az elfojtások keserűségét, és a sebzett szív fájdalmát. Próbálod takargatni, a mosoly fátyla mögé rejteni lelked kiabálását, de amikor végre kitárulna szíved a szerelem felé, már nem tudsz a felfedezés izgalmával közeledni a férfi felé, már nem tudod a bűnösség érzése nélkül megérinteni őt, mert valami mélyen nyomot hagyott benned. Talán ez a férfiuralom és dominancia mindenhol, amely lassan porig égette a föld felszínét az értelmetlen háborúkkal, és ugyanígy égett ki Lelked lámpása is, és nőiséged minden szikrája.
A vágyad lett a bűnöd hamis próféták szemében, ezért kiölték belőled a szerelem vágyát, és férfivá tettek, legalábbis lélekben. Hosszú évezredeken át rabszolga voltál testedben, mert nem élhetted meg a testedben mindig újjászülető őszinte és izgalmas vágyakat és a szent nőiséget, amely létednek értelmet adott volna, egy férfi oldalán, aki mindezeket becsüli és szereti is benned. Minden akartál lenni, de Nő már nem, mert több bajjal és megvetéssel járt ez, mintha csak szép csendesen behódolsz a papnak, és szikrázó mosolyod letörlöd az arcodról, mert veszélyessé válhatsz a képzeletbeli trónra emelt férfiakra, talán felfigyelnek rád, a Nőre, és kész is a káosz, a szerelmeteket már nem tudjátok féken tartani, ahogy a pap sem tud többé elfojtásra bírni, és a férfit sem lehet többé hamis háborúkba vinni.
Most eljött az idő, hogy lecseréld bánatos tekinteted, és vissza szerezd csillogását. Eljött az idő hogy Szabad légy, minden olyan dologban, amiben egy Nő szabad akar lenni. Eljött az idő kiüríteni a keserű perceket a Szívedből, hogy Szabadon Érezhess újra, és megéld Szerelmed Örökkévalóságát, Itt és Most.
Tudd, hogy Nem rontottál el semmit, egyszerűen csak a férfi nem értette a lelked, és talán a mai napig sem érti. Minden vágyad igaz volt, minden Érzésed valódi volt, nem kell hogy bűntudatod legyen, mivel nincs többé pap és szentírás, amely közéd és Szerelmesed közé állhatna. A Te Szerelmed a Tiéd, a Te életed a Tiéd, senki nem birtokolhatja. Határtalanságod a Szívedben rejtőzik, és nem a fejedben. Tested minden titka az Univerzum titka, engedd hogy a hozzád illő és méltó Férfi felfedezhesse ezeket, mert Őszinte Szerelmetekben van a Kulcs, amely Önmagatok, és az Univerzum megismeréséhez kell.

Gabryel

nevtelen.png