Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Belsőd döntései alakítják a külvilágodat

A vágy a változásra belülről jön, ezért Ott kell meg tenni mindig az első lépést, és nem kívülről erőltetni a dolgok reformálását. Amíg nem rakod bele a szíved egy döntésedbe, addig nem lesz benne energia, amely megvalósíthatná és manifesztálhatná az álmodat.
Az élet néha csalóka ha csak a felszínt nézed, mert vannak akiknek egyszerűen minden az ölükbe hullik amire vágynak, másoknak pedig még akkor sem sikerül, ha szorgalommal feláldozzák magukat magasztos céljaikért. Az előbbi helyzetnél valószínű megtörtént a Belső Döntés, amikor lelkünkön átégett az álmunk minden aspektusa, és ha volt azzal blokkunk, akkor megtörtént a gyógyulás belső mozzanata, amelyben felismerve és beintegrálva minden tanulságot, Szabad utat kaptunk a megvalósítás felé. Az utóbbi helyzetnél kívülről akarjuk erőltetni a dolgok menetét, és figyelmen kívül hagyjuk a lelkünkben zajló folyamatokat, és azt hisszük elég csak a tettek mezejére lépnünk, anélkül hogy a szívünkön átrezegtetnénk legalább egyszer amit szeretnénk, és őszintén megvizsgálnánk felülről nézve a döntésünket, hogy vajon mindenki javát szolgálja-e ez majd, beleértve Önmagunkat is, illetve az Isteni Szándékot mennyire tudom magamba fogadni, és megtörténtetni általa a Teremtő tökéletes tervét.
A szerelmednek is ilyen szabadságot kell adnia, ha tudatosság és spontaneitás egyaránt ötvöződik benned, tehát amikor a Szívedre vagy tudatos, és nem az elméd szüntelen karattyolására, és ezt a Lélek tudatosságot spontán tettekre is tudod váltani, mielőtt még észbe kapnál, mielőtt még sztorikat kezdenél gyártani a múlt történéseiből és a jövőbeni várható következményekről. Ha igazán élsz, akkor Itt Vagy, akkor csak a Most Pillanata létezik, ezért ha nem akarsz több súlyt a válladra, akkor ne kreálj több történetet magadnak a jövőről, és engedd el azokat is, amelyekbe eddig kapaszkodtál a múltadból, amelyek csak fájdalmat szültek minden pillanatodba.
A lelked oldozgatásán túl az is igaz, hogy amire nem gondolsz, az Nincs, aminek pedig energiát adsz, az előbb-utóbb megvalósul, mindegy milyen úton, főleg ha már nem üldöznek a múlt árnyai és illúzió félelmei, mert ekkor villámgyorsan teremtesz magadnak, akár poklot, akár mennyet, ezt csak rajtad múlik.
Ha egy Igazi szerelemre vágysz, vagy a másik feled kiegészülésére, ezeket is elérheted feltétel nélkül. Kérdés hogy az eredeti szándék honnan származik, mert lehet hogy csak az egyedüllét tátongó ürességét akarod feltölteni a Másikkal, hogy majd Ő értelmet ad az életednek, és így sorolhatnám végtelenségig az egóból csírázó motivációkat. Netán a lelked legmélyéről érzed a hívást, a Szerelem elszólítását az Egyesülésre, amikor minden sejted ezt akarja, ebben Él és vibrál. Mert ez a Vágy nem szül szenvedést és újabb karma köröket, csak őszinte beteljesülést a Teremtő akaratából, hogy a külön utakat járó Szívek újra találkozhassanak Egy ölelésben, és Eggyé forrva létezzenek tovább, amíg úgy akarják.

Gabryel

nevtelen.png