Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018. Szeptember 13. – Ösztöneidben a Szabadság

A Nap, Merkúr és a Pallasz Athéné égitestek az Oroszlán Csillagképben vándorolnak jelenleg, és hoznak sugárzó erőt és Fényt a hétköznapjainkba, hogy meg tudjuk lépni a következő lépést, amit meg kell lépnünk, illetve hogy a kezünkbe vegyük életünk irányítását.
A Nap rávilágít és megvilágít mindent, jelen esetben a hatalommal és önbizalommal kapcsolatos dolgainkra kerül napfény, hogy mennyire tudjuk a saját életünket élni, úgy ahogy a lelkünkben szeretnénk, és mennyire tudunk ezért megküzdeni és vállalni minden konfrontációt, hogy végül a Szabad Akarat szó elnyerje valódi jelentését, miközben minden önkényt és egoista megnyilvánulást kirostálunk a lelkünkből.
A Pallasz Athéné tovább erősíti az önmegvalósítási és individualista törekvéseinket, egyfajta női finomsággal és ügyességgel, mert bár harcos volt nő létére, de akkor is csak Istennő volt, és hát a nők máshogy harcolnak és küzdenek meg a jogaikért és szabadságukért. Általa használhatod az éles és előrelátó elmédet, illetve kiváló stratégiai érzékedet, hogy kezedbe vedd az életed irányítását, és az Oroszlánban mindezt fénylő királynőként, aki sugárzik az erőtől és léte fényességétől.
A Merkúr az Oroszlán Csillagkép lábainál a döntéseket és azok konkrét cselekvéssé átalakítását sugallják, hogy mikor akarunk végre elmozdulni és a tettek mezejére lépni, mert itt most nem elég csak elmélkedni és álmodozni, hanem minden lélek szikrát el kell vinni a fizikai megvalósulásig, hogy megkaphassuk érte a jutalmunk, ami maga a saját életünk.
A Nap az Oroszlán Csillagkép farkánál az ösztönéletünket és testi vágyainkat is életre kelti, hogy végre átélhessünk a test minden mámorát és élvezetét, mert a szerelem magasztos dolog, a szellemi összhang pedig misztikus pillanat, viszont mindez a test bölcsessége és nyers ösztönössége, illetve spontaneitása nélkül csak űrt hagy maga után, hiszen a szerelem az érintések által izzik fel, és költözik át a Lélekbe.
Az Oroszlán alatt ott van a Hydra Csillagkép, amely a zabolátlan ösztönöket szimbolizálják, és te vagy az, aki ezeket megszelídíti és uralja az Oroszlán erős egyéniségével és vezetői képességeivel. Viszont a vágy elől menekülve ez nem fog menni, illetve a másik végletében rabja sem lehetsz ennek az energiának, hanem az eksztázis csúcsán tudnod kell megpihenni és visszatérni a völgybe, és kezdeni újra elölről az egészet.
Mert az Oroszlán részben erről szól, a vezetői és uralkodási képességein túl, hogy élvezed az életet amelyet kaptál, spontán és felszabadultan, és ebben egyetlen pap és szentírásnak nevezett dogma sem tud megállítani. Minden ami öröm az neked való, az helyes, minden ami lehúz és elítél, gúzsba köt, az az élet ellen való, és ki kell irtanod az ilyen hitrendszereket a lényedből.

Gabryel

blog.png