Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019. Szeptember 11. – Mindig te irányítasz

A Nap és a Mars egymást kézen fogva az Oroszlán és Hidra Csillagképekben vándorolnak jelenleg, és mutatnak irányt önmagunk felé, a saját erőnk és hatalmunk egészséges szintű kiterjesztése felé, ha ez eddig nem történt volna meg.
A Nap a saját jegyében van az Oroszlánban, hogy megmutassa hogyan légy önmagad körülményektől függetlenül, és most ezért harcolni is fogsz megalkuvás nélkül, és nem engeded hogy bármi vagy bárki elnyomja a fényedet és erődet; hanem képes leszel csatornákat nyitni az ösztöneidnek, akár a néha szükséges vadságodnak is a Hidra Csillagkép által, hogy végre elérd amit szeretnél, és végül a saját életed ura és királya légy.
A Mars szintén tüzes és forrongó energiákat hozhat a napjainkba, hogy meglássuk hogyan tudjuk ezt kezelni, uralni és kordában tartani. A Mars sokszor gondolkodás nélkül cselekszik, főleg most a Hidra zabolátlan ösztöneitől vezérelve, amely dühben és korlátlan agresszióban is megnyilvánulhat. De ez nem mindig romboló és bomlasztó hatású, főleg ha épp erőre és lendületre van szükséged, mert megrekedtél egy folyamatosan őrlő és eldőlni nem akaró konfliktusban bárkivel vagy bármivel; a Mars ki fog robbantani ebből rakéta módjára, és nem lesz időd agyalni, megtervezni a lépéseidet, kényelmes ellenfelet választani, hanem cselekedni fogsz megalkuvás nélkül, akár harcolni.
Ezek az energiák persze sok elcsúszásra és rombolásra adnak lehetőséget, ha nem vagyunk készek uralni és irányítani tudatosan a saját hatalmunkat és erőnket, egy mindenki javát szolgáló cél érdekében. Először ezeket kell megtanulni uralni és kordában tartani; az Oroszlán hatalomvágyát és egoizmusát, illetve a Hidra vad és néha féktelen indulatait, különben egy idő után önmagunkat fogjuk rombolni és szó szerint felégetni ebben a tüzes szenvedélyben. Hiszen hiába is akarnál rombolni a dühöddel és hatalmi vágyaddal, először mindenképpen téged fog megégetni; hiszen belőled indult útjára, téged perzselnek folyamatosan az indulatok lángnyelvei.
Kevés ember van, aki képes uralni a zsigeri hatalmi vágyát, és az abból eredő magabiztosságot és megkérdőjelezhetetlenséget; épp ezért félünk használni, élni az erejével, mert tudjuk hogy kicsúszna a kezünkből a gyeplő. És mivel félünk használni az erőnket, így megvalósítani sem tudjuk önmagunkat, felépíteni egy egészséges egót és énképet, amely nélkül nem tudsz azzá válni, aki igazán vagy. Erre sokan mondanák hogy az egót el kell engedni, és így is van; de csak ha már megérett a gyümölcs, ha már uralkodtál és irányítottál ott, ahol ez volt a sorsod, mert addig nem fogod tudni elengedni az egót. Az Oroszlán segíteni fog az erős akaratával és önuralmával kordában tartani az indulataidat és hatalmi vágyadat, hogy önmagad urává válhass.

Gabryel

blog.png