Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022 november 02. – Csak azt tartsd meg ami fény, ami szeretet

A Nap és a Vénusz utolérték a Leszálló Holdcsomópontot a Szűz és a Mérleg Csillagképek határmezsgyéjén, hogy meséljenek nekünk a múltról, mindenről ami szép és örömteli volt a kapcsolatainkban, és hogy csak ezeket az emlékeket érdemes megtartani és ápolni a szívünkben és lelkünkben. A Felszálló Holdcsomópont pedig az Uránusszal karöltve a Kos és Bálna Csillagképekben már mutatják az utat a jelenbe, hogy csak az létezik amit a jelenpillanatban megteremtünk és megélünk, a múlt félelmei és kétségei nélkül, és hogy azok is igazából mindig a szeretet felé húztak és vonszoltak minket.

Mintha a Nap és a Vénusz azt sugallná most nekünk minden idejétmúlt hagyománnyal szakítva, hogy ünnepeld a halált. Ünnepeld hogy bármit is adhattatok egymásnak, hogy fényetekkel beragyogtátok egymás életet, és hogy bármilyen ijesztő és furcsa álarcba is bújt időnként a szeretet, de mindvégig ott volt a felszín alatt. Nem is létezik más valóság ezenkívül, mindössze az álarcainkat váltogatjuk és drámázunk a semmin, hogy aztán végre újra átadjuk magunkat a fényből való természetünknek.
A Mérleg által a kapcsolataink értékelődnek át most és hullanak le a hamis álarcok, a Szűzben pedig a múltban elvetett magjaink terméseit - mint a tetteink és döntéseink következményeit aratjuk most le – és teszünk rendet ebben a nagy fejetlenségben. Hiszen minden emléknek van egy helye a szívedben, ahol az már nem rombol; sem másokat, sem önmagadat, hanem tiszta tudatossággá válva megértést és szeretetet áraszt magából szüntelen. Így lesz egy emlékből a jelen bölcsessége.

Ez a rend soha nem veszett el, és a világ sem veszett el, csak épp nem erre fókuszálsz, hanem beleragadsz a felszínen a hazugságok és a hatalomvágy pókhálójába, hogy az egóé legyen a világ.
A Kos és a Bálna arra kér, hogy emeld fel a fejed, hiszen semmi sem veszett el, hanem csak most kezdődik igazán a játék. Mert most derül ki, hogy milyen vagy legbelül, milyen vagy amikor elveszik a megszokásaidat, és amikor a komfortzónádból ki kell mozdulnod nagyon messzire az Uránusz által. Csak az a lélek tudja átemelni a múltból a fényt és a szeretet morzsáit, aki erre irányítja a figyelmét, aki már megérett arra, hogy ezt a valóságot fogadja el sajátjaként, függetlenül attól, hogy mivel bombáz a média és a hatalmi elit üres bábjátéka.
Csak azt tartsd meg a múltból ami fény, ami szeretet, és ünnepeld a halált az életen keresztül, mert minden úgy volt jó, ahogy volt.

Gabryel

blog.png