Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020. Január 20. – Amikor a vágy utat tör magának

A Mars a Skorpió és Kígyótartó Csillagképekben tartózkodik jelenleg, és hoz forróságot a Hideg éjszakákba, illetve bevezet minket az intim együttlét által elérhető megváltás élménybe.
A Mars jól érzi magát ezekben a csillagképekben, hiszen itt bátran és bőségesen kiélheti a nyers szexualitását, ahogy testi vágyai és ösztönei felszabadulnak, és végül elengedésre kerülnek. A Mars mindig keresi a levezetést a tüzes és állandóan cselekedni kívánó energiáinak, amelyet most a szexualitás eksztázisában kiválóan átélhettek és átalakíthattok.
Talán blokkjaid lehetnek, gátlásaid és megannyi hamis hitrendszer, hogy mit szabad a testnek, mi az ami erkölcsös és tiszteletreméltó stb., és ezek mögé szeretünk el is rejtőzni a vágyaink elől, mindig találva egy jó kifogást, amiért nem engedsz egy kis örömet a testednek. Mert néha úgy gondoljuk, hogy ez mocskos és visszataszító, állatias és ijesztően nyers stb.
Őrülten kívánod, de állatnak érzed magad ettől; néha kivetkőznél magadból és csak tombolnál tabuk nélkül, de mélyen belül szégyent is érzel ezek miatt a vágyaid miatt; szeretnél szeretve lenni és összeolvadni a másikkal, de még önmagadat sem tudod elfogadni és szeretni feltétel nélkül. A Mars segíteni fog küzdeni és harcolni, hogy ezek a falak leomoljanak, hogy a vágy szabad utat találjon benned és a másikhoz.
És akkor meg fogod élni, hogy meg mered élni állati énedet, annak minden Isteni örömével együtt, mindenféle hamis bűntudat nélkül; mersz néha kivetkőzni magadból és kifejezni őszintén és szégyen nélkül a test vágyait; és mindezt önszeretetben és önelfogadásban, anélkül hogy harcolnál a vágyaid ellen, vagy a másikkal.
Fontos itt még az energiák uralása és kordában tartása a Kígyótartó Csillagkép által, hogy ne az eszköz, vagyis a szexualitás irányítson minket, hanem mi legyünk aki irányít, aki tud uralkodni önmagán és a teste minden vágyán. Ha kell engedsz a vágynak, ha kell lezárod magad, és elengeded a nem tiszta érzéseket és vágyakat, akár a sajátodról van szó, akár a másiktól érkezik az.
Végül a Skorpió segít egy kicsit meghalni az együttlét során, átélni azt a bizonyos egohalált; amikor is eggyé olvadsz a párod testével és lelkével, és nem marad semmi, ami közétek állhatna, egyetlen hamis és nem őszinte vágy sem, egyetlen ki nem mondott szó vagy érzés sem.
Ahogy megéled most az együttlét minden szakaszát; lehet az nagyon fénnyel teli, de egy végtelenül sötét alagút is, attól függően, hogy mit hordozol a vágyaid rejtekén: az alagút végén viszont mindig tiszta fény vár rátok, magatok mögött hagyva az álarcaitokat és a hamishoz való ragaszkodást.

Gabryel

blog.png