Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020. Február 12. – Amikor a fájdalomra csak a fájdalom a gyógyír

A Vénusz és a Chiron együtt állnak a Halak és a Bálna Csillagképekben, hogy meséljenek valamit a saját női énünk állapotáról és mélyre temetett sebeiről.
Egy emlékezésre hív minket most a Halak és a Bálna, amelyben fel kell tárnunk sok ezer év elfojtásait és szerelemes szívünk reményeit, és persze a bűnbe esett vágyakat is tudatosítanunk kell, hogy teljes képet kapjunk a szerelmi életünk állapotáról. Chiron feltépi a sebeinket most a szerelem témájában, és addig nyomogatja a gombokat most benned, amíg nem tudsz igent mondani erre, amíg nem vagy képes átégni ezeken a fájdalmakon legalább egyszer úgy igazán; hogy aztán végül elengedhesd őket, és tiszta lappal kezdhess egy új szerelemet, vagy akár egy új életszakaszt a pároddal.
Erre azért van szükség, mert változás nem történik magától, vagy legalábbis az egód biztos nem szeretne kijönni a fájdalomból, hiszen abból táplálkozik. Neked kell eldönteni mindig mit akarsz, akarod-e a megváltást akármilyen mély fájdalomból és nőiséged kudarcából; és ha igen, akkor az első lépések most a sebek feltárása és átélése lesz, hogy még egyszer megmutassák az arcukat, hogy még egyszer tudatosuljon mit akarnak tanítani neked. Amíg nem érted a valódi okát a visszatérő fájdalmaidnak, addig mindig vissza fognak térni hozzád, csak sokkal erősebben és fájdalmasabban; hogy egyszer eljuss a zuhanásodnak arra a pontjára, amikor már nem tudod nem megérteni a szenvedéseid okát.
Ezer sebből vérzik a világon a női energia állapota, kezdve a sötét korszakoktól, egészen a mai napig is tartó feminin képességek és misztériumok elnyomásáig és tönkretevéséig, szóval sok dolgot kell egy ilyen lélek feltárásban gyógyítani; de most is mint mindig, magaddal kell kezdeni ezt.
A Halakban olyan érzésünk lehet, mintha valamit nagyon mélyre temetnénk magunkban, mintha valamit a legtávolabb taszítanánk magunktól, és mégis pont ez a minőség vágyik a leginkább a megváltásra bennünk, az utolsó igazán nagy lecke számunkra, amely az Új kezdetet (Kos) megelőzi. Bármilyen múltba temetett szerelem előjöhet most, csalódások emlékei, amelyek kőbe fagyasztották a szívünket és az életünket, és ha kicsit megkaparod a felszínét most ezeknek a sebeknek, akkor mutatni fogják az utat a megváltáshoz a fájdalmon keresztül. Ez a fájdalom viszont már nem is fájdalom, hiszen látod már a fényt az alagút végén, érzed a megváltás ígéretét a szívedben, és nem bírsz megállni a vége előtt pár lépéssel.
Ezt az elengedést lehet hosszú éveken át is lefojtatni; de egyetlen kiválóan időzített pillanatban is megtörténhet, amikor az önátadásod totális, és semmit nem akarsz az adott minőség megváltáson kívül.

Gabryel

blog.png