Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020. Február 03. – Valódi Hitünk ösvényén járva

A Leszálló Holdcsomópont és a Pallasz Athéné Együtt állnak jelenleg a Nyilas Csillagképben, és feszegetik a hitünk és világnézetünk kérdéseit.
Olyan láthatatlan kérdések és energiák törnek fel most bennünk, amelyek azt kérdezik; hogy mennyire tudtunk életeink során megküzdeni a hitünkért és a magunknak választott vallásunkért, mennyire tudtunk szabadok lenni ebben, és végül el mertünk-e indulni a magunknak megálmodott élet lábnyomait követve?
A múlt harcai most újra aktívvá válhatnak, hogy újra megküzdjünk azokkal az ellenerőkkel - akár belülről, akár kívülről törnek ránk – amelyekkel eddig életeink során nem voltunk képesek, de most ott lógnak a levegőben, a kapcsolatainkban és a lelkünkben. Ha már meg van ez a hit és eszmék, amelyek számodra a legnagyobb jót hozhatják az életedbe, akkor csak aktivizálni kell őket; azáltal hogy újra lángra lobbantod őket, hogy a lelkedet betöltsék teljesen, és elhatározod hogy Most nem térsz le erről az ösvényről, nem engedsz semmilyen téged eltérítő hamis hangnak a fejedben.
Ha még nincs meg ez a hit, amelyet követve fénybe érhet az életed; akkor most új álmokat szőhetsz a múlt reményeiből, és persze csalódásaiból, hiszen a bukásokból tanulunk a legtöbbet, illetve így tud letisztulni és világossá válni számodra az is, hogy mi az az Egyetlen út; ami csak a Tiéd, ahol valódi örömök és beteljesülés vár, és nem csak hamis ígéretek és látszat boldogság.
De lesz olyan is, hogy el kell engedned idejét múlt és megkövesedett dogmákat és hitrendszereket az elmédből és lelkedből, amelyekhez görcsösen ragaszkodtál életeid során, és csak többet romboltál általuk, mint amennyi fényt hagytál magad után. Egy régi eszme is lehet jó és fénnyel teli, ahogy az új is lehet téveszme és az ego egy újabb őrülete; és ez most rád van bízva, a szabad akaratodra, hogy jól válassz.
Athéné egységre szólít most, hogy az állandóan váltakozó és álarcait cserélő hitrendszereidet összefogd és fókuszáld, egyetlen olyan számodra is követhető hitrendszerré és világnézetté; ahol az Istenélmény nem kérdés többé, hanem az egyetlen igazság.

Gabryel

blog.png