Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019. November 19. – Amikor a mélység felemel

A Jupiter és a Vénusz együtt állnak a Skorpió és Kígyótartó Csillagképekben, hogy tanítsanak nekünk valamit az ősbizalomról, amikor az egónkat teljes mértékben fel tudjuk adni az intim együttlét során, amikor minden falat és védelmi mechanizmus hátrahagyunk egy picit, csak amíg a szíveink össze nem érnek.
A Jupiter segít hinni és bízni magunkban; hogy most nem fog kihasználni a másik, nem utasítja el az érzéseidet, nem fog játékszerként használni, a testedet és lelkedet egyaránt. A Skorpióban teljességgel és végleg elengedjük most a múlt drámáit és gátlásait, hogy végül csak az maradjon, amire mindkettőnk szíve és lelke vágyik. Ez az egohalál, minden álarc levetése és elégetése, amelyhez most a Jupiter rendíthetetlen hitet és önbizalmat fog adni, hogy végig tudjuk csinálni ezt az átalakulást a másikért, és persze önmagunkért.
A Vénusz belevisz a szerelembe, és most a Skorpióban a legmélyebb és legvégletesebb minőségben, hogy ezáltal megtalálhasd a valódi és fényt képviselő érzéseket és érzelmeket magadban, és a párodban. Tehát addig kell átégned minden apró érzelmi szikrán és testi vágyon, amíg azokban nem lesz birtoklás, féltékenység, harc, harag stb., vagyis amíg az egódat fel nem tudod adni teljesen egy nagyobb célért; a szerelem katarzisáért, ha csak egy pillanatra is ér össze a szívetek.
Életeken át építettük a falakat magunk köré; a testi vágyakból perverziót csináltunk, az érzelmekből önmarcangolást, a gondolatokból pedig véget nem érő szómenést, hogy legalább beszélhessünk róla, a szerelem hiányáról. A Jupiter mindent felnagyít bennünk, és így fog minket is most a szerelem karjaiba kergetni, hogy valami igazit találjunk együtt, valami olyan élményt és transzcendens megtapasztalást, amelyben mindketten újjászülethetünk, hátrahagyva a múlt poros lábnyomait.
Minél mélyebb és őszintébb most a testi és lelki összefonódásotok, annál nagyobb kincseket találhattok most magatokban és egymásban, és annál nagyobb lesz az az átalakító erő is, amely által az egótokat lerakhatjátok végleg, vagy legalábbis ti uraljátok őt a Kígyótartó Csillagkép által.
Ahogy áramlik az energia a testetekben és szívetekben, minden szerelmes érintés és szó hatására, úgy fogtok megtisztulni a vágyaitokban; mintha egy vízesés alatt állnátok, amely kimos belőletek minden elfojtást és drámát, és ennek átadjátok magatokat.
Egy kicsit bele kell halni most az együttlétbe, hiszen a Skorpióban amúgy sem tudsz sokáig a felszínen maradni; észrevétlenül magával ránt a mélységbe, a saját lelked mélységeibe, amely ellen ha harcolsz, még több sebet és félelmet kaphatsz, de ha az önátadásod valódi, akkor teljes újjászületés lehet belőle.

Gabryel

blog.png