Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019. Július 14. – A múlt hazugságainak börtönében

A Leszálló Holdcsomópont a Nyilas és Sas Csillagképekben tartózkodik jelenleg, vele együtt állva a Plútó és a Szaturnusz izzítják az előző életeink tapasztalásait, minden karmikus átélést és vezeklés kört, amelyek észrevétlenül átkúszhatnak most a jelenünkbe.
És választ vár tőlünk az élet ezekre az ismerős és régóta cipelt terhekre és idejétmúlt beidegződésekre. Néha nyomasztónak, szinte bénítólag érezhetjük ezeket, főleg ha képtelenek voltunk ez idáig szembesülni a legmélyebb félelmeinkkel és álarcainkkal, de most megkapjuk újra ezeket az átéléseket, hogy amit még nem fényesítettünk át a múltból, azok elérjék a megváltásukat.
A Nyilas által éljük meg az igazságot és hitet, amely egy belső hajtóerőként vezet előre minket, és ha ezek valóban fényt képviselő hitrendszerek bennünk, akkor azok lelki tisztaságot és felemelkedést, illetve bőséget hozhatnak számunkra, hiszen a Nyilas optimista és határokat nem ismerő álmai bármit képesek megvalósítani, ha elindul a kitűzött céljai felé. De talán a múltjainkban ez a hit hamisnak bizonyult, és a hazugságok hálójában csak hanyatlást éltünk meg, hiszen minden önámítás és mások megvezetése karmát hoz létre. Mert nem ez a természetes állapotunk, és távol áll a Nyilas fény természetétől is, hogy bármilyen oknál fogva is, de ne a Teremtő hite legyen az én hitem, és kacifántos és kibogozhatatlan vallási tételek és filozófiák börtönében éljünk. A Szaturnusz addig nem fog tovább engedni ezen a küszöbön, amíg az összes ilyen önhazugság ki nem rostálódik belőlünk, és most fizikailag is átéljük szépítés nélkül, hogy ami nem működik a valóságban, azok a hitrendszerek összedőlnek a saját súlyuk alatt, és most semmilyen kibúvót nem fogunk találni, egyetlen eldugott sarkot sem, ahová a hazugságaink által elbújhatnánk az igazság elől.
A Plútó pedig elkezdi bennünk az újjászületést, miután átégett rajtunk a múlt minden hamis szerepe és álarca, minden szépen hangzó hazugság és hitrendszer. Ez persze egy egohalál, és talán ez megijeszt, mert minden amibe eddig kapaszkodtál görcsösen, amit eddig biztosnak véltél az életedben; az most hirtelen végleg eltűnik és elég az igazság fényében. De csak így kaphatod vissza azt a hatalmas erőt, amit a múlt tévedési és rögeszméi lekötöttek és elraboltak tőled.
Ha az ellentétes irányba is nézünk, már láthatjuk a fényt az alagút végén, hiszen a Nap ott ragyog a Felszálló Holdcsomóponton, méghozzá az Ikrek és Unikornis Csillagképekben. Mintha fény vetülne a jövőből a múltra, hogy tisztán megláthassuk árnyékba fordult énrészeinket, és végül elégessük azokat a Nap fényében, átvéve életünk irányítását, immár a helyes ösvényen. Az Unikornisban nincs több ingadozás igazság és hazugság között, hanem EGY leszel az igazsággal.

Gabryel

honlapra.png