Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019. Január 28. – Van ami állandóan változik, és van ami Soha

A Felszálló Holdcsomópont az Ikrek, Unikornis és Nagy Kutya Csillagképekben folytatja útját, olyan sorsunkat érintő kihívásokat adva számunkra, amelyek kibillenthetnek egyensúlyunkból, hogy aztán mégis visszatérjünk minden átélés után a Középpontunkba, Mert hűségesek maradtunk mint kutyus társaink, hűek Isteni önvalónkhoz és értékeinkhez.
Az Ikrek a vetélkedés szakasza, amikor a végletek megtapasztalása által kerülünk mégis egyre közelebb a középpontunkhoz, és a vágyott egység élményhez, ahogy az Unikornis szarvának hegye is egy tűhegynyi pontocskában összpontosul, magában foglalva minden ellentétet és körforgást.
Sokszor mégis úgy akarunk belső egység élményt és egyensúlyt elérni, hogy közben irtózunk minden végletes átéléstől és élménytől, amelyek kimozdíthatnának a komfortzónánkból, amelyektől igazán érezzük hogy élünk, és kitolhatjuk határainkat a csillagos égig. Mert félünk hogy az ilyen átélésben odaveszhetünk, és talán soha nem tudunk visszatérni a középpontunkba, így inkább takarék lángon élünk, és soha igazán nem merjük beleengedni magunkat az élet élményeibe és örömeibe, mert hát azok elmozdítanak mindenképpen az álló és lefagyott állapotunkból. Pedig minél távolabb jutsz a látszólagos nyugalmi állapotodtól és a látszólagos belső békédtől, annál inkább mélyebb nyugalmat és középpontot fogsz találni, amelyből aztán valóban semmi és senki sem tud majd kibillenteni, mert már megélted életed mélységeit és magasságait, minden végletet megtapasztaltál.
Érzelmi mélységeket fogunk megélni, mert az Ikrek ide is magukkal visznek, hogy érzelmi stabilitásunk ne kérész életű legyen, hanem minden intenzív érzelmi hurrikánon és hullámvasúton túl, hazaérkezzünk lelkünk magjába. Az élet sűrűjébe visznek az Ikrek, élményeink sokszínűségébe és a vágyott túlsó partra, ahol talán egy Igaz szerelem vár, hogy az élmény valóban belénk égjen, és örökre megváltoztasson.
A jóság illúzióink is szakítópróbára lesznek téve, hogy mit jelent számunkra tisztának és mindig jóságosnak lenni, mert az Ikrek soha nem hagyja tisztán életed patyolat fehér festő vásznát, és tele festi színes élményekkel és vad fordulatokkal, a legsötétebb színeket és felhasználva, hiszen ezek is hozzátartoznak az élet teljességéhez.
A legfontosabb az, hogy bármit is élsz át, bármilyen végletek partjára is sodródsz, már most kapcsolódj ezzel a belső Maggal, Isteni önvalóddal, és akkor teljesen mindegy mit élsz át, valahogy mindig megoldódik
minden, hiszen Bensődben Örök vagy, csak a külső változik állandóan. Minden élményedben ehhez kapcsolódj, mert ezt fogod tovább vinni magaddal minden életedbe, ezt az Örök Fényt és a Teremtő szeretetét.

Gabryel

blog.png