Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018. Július 27. – Életünk Hitpróbája

A Szaturnusz a Nyilas Csillagképben fojtatja útját, lassan de biztosan, hiszen lassú mozgású bolygóról van szó, de éppen ezáltal tudatosítja és a végletekig leteszteli azt, hogy mennyire vagyunk biztosak és Valódiak azokban a minőségekben, amelyeket a Nyilas szimbolizál számunkra. Ezenkívül még a Hold is rövid időre látogatást tesz a Nyilasban, és persze ne feledkezzünk meg a már régóta ebben a Csillagképben tanyázó Plútóról, hogy egyértelműen tudatosítsák az üzeneteiket.
Ismét Hitünk és Igazságérzetünk van górcső alatt, hogy mennyire vagyunk Valódiak és hűek hitünkhöz, és ezekhez fogunk kapni megalkuvást nem tűrő próbatételeket a hétköznapokban. És pontosan ez az a kényes pont, amikor feladjuk és elbukunk a hitpróbákon, mert az álmainkban és a képzelet hegycsúcsain rendíthetetlen hittel rendelkezünk általában, de amikor ki kellene mondani amiben hiszel, illetve a cselekedeteid által kikövezni az álmaidhoz vezető utat, akkor sokszor feladjuk az első akadálynál, hiszen a világ nem igazán akar csak úgy az álmaidhoz igazodni.
Ehhez vizsgáljuk meg a Nyilas ellenpólusát az Ikreket, hiszen minden minőségnek van egy ellentéte, amely nélkül nem lenne teljes az a bizonyos minőség, tehát ez esetben hogyan tudjuk a Nyilas hitét a hétköznapok világába vinni, és ehhez kell az Ikrek, ahogyan elvegyül és kommunikál az emberek között, vállalva minden ellentétet és látszólagos vitát, és mégis felül emelkedik mindezeken, mert Hite rendíthetetlen, a Nyilas párja által. És mivel az Ikrek egyik üzenete a polaritások kiegyensúlyozása, éppen ezért a szélsőséges ellentétek és energiák mutatják meg igazán a hited Valódiságát, hogy kitartasz a legnagyobb hullámok közepette is, és persze célba is érsz a Nyilas Hitével.
A Szaturnusz tehát a végletekig leteszteli hitedet, hogy az Valódi legyen és ne csak ábrándozás, és mindezt az Ikrek ellentétein és intenzív emberi kapcsolatain keresztül, itt a fizikai valóságban. A Hold pedig a Szaturnusz egyfajta poláris ellenpárjaként arra tanít, hogy a hithez nem csak kitartás és cselekvés szükségeltetik, hanem érzés és a belső világ ismerete, hiszen a vágyaink és a hitünk is innen törnek fel, a Lélek mélyéről. A Plútó pedig, aki szintén a Nyilasban áll őrt jelenleg, ő pedig a végső megváltás és felszabadulás ígéretét hozza el számunkra, hogy ha minden hitpróbán átestünk bátran, és persze sikeresen.
Tehát az anyagi világ egy lépcső felfelé, de attól hogy valaki palotában él és úszik a pénzben, az önmagában még nem ad bölcsességet és a Nyilas magas szellemiségét, hanem csak azt mutatja, hogy jól bánsz az alsóbb dimenziókhoz tartozó minőségekkel és értékekkel, de az emelkedéshez több kell az anyagnál, egyfajta nyitottság, és persze a Lelket lehúzó és akadályozó minőségek és hazugságok elengedése.

Gabryel

poszthoz.png