Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018. Január 26. - A Kezdőlépés dönt el mindent

A Hold jelenleg a Kos Csillagképben teszi rövid útját, hogy felhívja figyelmünket a Lélek üzeneteire és az általa elindított folyamtokra.
A lélekből kell elindítani a mozdulatokat és tetteket, nem csak a mai nap, vagy ezen a héten, hanem minden egyes pillanatban, amikor is az egód nem írja felül lelked parancsait, és megalkudni sem akarsz egy percnyi látszatbiztonság kedvéért, csak hogy úgy tűnjön minden rendben van veled. Ha elkezded követni a lélek halk, bár mindennél hatásosabb és erősebb sugallatait, akkor visszanyered nem csak az életkedved, hanem a cselekvési szabadságodat is, hiszen erre vártál már mióta, hogy a szíved dobbanására mozduljon a kezed, a lábad, és minden tettedet átszője egyfajta szív tudatosság, amikor is tudatában vagy annak, hogy ezt a döntést Lélekből hoztad meg.
És persze eközben érzékeled a külvilágot nagyon is, de nem foglalkozol a kontraszttal ami ilyenkor kialakul a Lelked valósága és a világ hamis harsogása között, hiszen előbb-utóbb Döntened kell az életed felett, és ezt senki nem fogja megtenni helyetted. Az sem gond ha ideiglenesen magával sodor ez az ego massza, amelyet hívhatunk kollektív szenvedésnek is, hiszen ebbe születtünk bele mindannyian, de az már rajtad múlik, hogy ezt a sok apróbb és nagyobb fájdalom mintákból és hamis hitrendszerekből összeolvadt tudatmezőt Fénnyé transzformálod-e, illetve Itt és Most lekapcsolódsz róla, hogy ne csak a tudatodba vetített illúzió vágyakat kergesd egész életedben, és végre meghalld a saját Lelked hangját is, és aszerint indíts el minden folyamatot.
A Kos adja a kezdő lépést és kezdő lendületet, amelyhez a legnagyobb erő kell, hiszen folyamatosan tolni a szekrényt sokkal könnyebb, mint amikor legelőször megmozdítod, mert ahhoz többszörös erő kell. De a Kos pontosan erre képes a marsikus energiáival, amelyet most a Lelkedből kell elindítanod, egyfajta belső Lélek Tűzzel, hiszen nem csak a testnek van saját tüze és szenvedélye, hanem a Léleknek is, ráadásul az jóval tovább is tart, hiszen amikor a test elfárad és használhatatlanná válik, a Lélek akkor sem áll le, hanem tovább szövi terveit és teremt is.
Tehát nincs más dolgost most, mint Befelé nézni szüntelen, és ebből kifelé cselekedni párhuzamosan, falakat és korlátokat áttörve, a Kos megalkuvás nélküli határozottságával. A világ addig marad érzések nélküli üres edény, amíg meg nem tölti valaki túláradó érzéseivel, és ennek is eljött az ideje, vagyis eljön minden egyes Nap.

Gabryel

aries_by_hgjart-d9fh2on.jpg