Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018. Február 14. – A Szerelmesek napja

A Napunk együtt halad a Merkúrral és a Juno kisbolygóval a Bak és a Vízöntő Csillagképekben, hogy rávilágítsanak együtt a bennünk élő szerelem lehetőségeire és vágyára, és hogy hol kergetünk olyan illúziókat a szerelemben, amelyek a valóság első napsugarára szertefoszlanak.
Mert a valódi szerelem onnan ismerhető fel, hogy minden síkon működik, bár kisebb - nagyobb ellentétek és konfrontációk előfordulhatnak, de akkor is csak működik a szerelmünk, sőt még inkább erősödik minden egyes megvívott párbajjal, amelyek soha nem egymás ellenében, hanem a még nagyobb harmónia elérése érdekében történik. A gond akkor kezdődik, amikor ezt nem tudatosítjuk magunkban, és ellenséget csinálunk a másikból, és kezdetét veszi a soha véget nem érő dráma és egymás megalázása, de ezek elkerülhetők az őszinte kommunikációval és egymás szembesítésével.
A nap megvilágítja az igazi társ ideáját benned, hogy ki lenne az, akivel össze tudnád kötni az életed, tehát nem csak szeretőt vagy buli társat keresel magadnak, akivel a hiúságodat és egódat táplálhatod, hanem akivel vállalod a hétköznapok minden harcát és kihívását is, és így együtt egy olyan Egységbe és harmóniába emelkedhettek, amelyet a legnagyobb viharok sem tudnak lerombolni. Mert hogy a Bak és Vízöntő Csillagképek olyan szinten letisztítanak és a végsőkig próbára tesznek, amelyet csak a valódi szerelem esszencia élhet túl, vagyis nem csak a szerelmünk belső tüze lobog egymás iránt szakadatlanul, hanem a külvilágban sem engedjük el egymást kezét, és mindig találunk szépséget a másikban.
A Mars és a Vesta tovább borzolja a kedélyeket a Skorpió és Kígyótartó Csillagképekben, hogy a szerelemből vágy legyen, még hozzá elsöprő erejű, amely megtanítja a testiség szentségben való átélését, akár a Tantra útján, akár más utakon keresztül, amely a szívet és a testet párhuzamosan használja a szexualitáshoz.
A legjobb összekötni a kettőt, vagyis az igazi társ és a szerető szerepét, hiszen mindkettőhöz idő és bizalom kell, hogy jobban megismerjétek egymást, és minden nappal egyre több legyen bennünk a szeretet egymás felé, nem beszélve az örömök kiapadhatatlan kútjáról, amely ott van mindenki lelkében és testében is, ha azt a megfelelő partnerrel élesztjük fel.

Gabryel

deco-chambre-romantique-rouge.jpg