Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018. Augusztus 08. – Hatalmadban áll Szabadon dönteni

A Nap és a Pallasz Athéné égitestek egymást karöltve lassan elhadják a Rák Csillagkép otthont adó és belső biztonságot nyújtó területét, és fojtatják útjukat az Oroszlán és Hydra Csillagképekben, illetve szorosan melléjük szegődik még a Merkúr is, aki már elhagyta a Rákot, és ők így hárman üzennek a világnak az önvalóról és az individuális önkifejezés fontosságáról és kihívásairól.
De mielőtt még lényünket szabaddá tennénk, és valóban használnánk is a szabad akaratunkat, előtte a Hydra nyers ösztönerőit és zabolátlan természetét meg kell tanulnunk uralni és kordában tartani, különben a szabadságból gyorsan szabadosság lesz, amely ráadásul rombol is bármerre jár, mert élvezni akarja erejét és az általa elérhető hatalmat és önkényuralmat. De amikor ezeket leküzdjük magunkban és felülemelkedünk az indulatokon, akkor támogató energiává és hatalmas kreativitássá alakul át ez a sok tüzes energia. A Merkúr által a gondolatainkat és a kommunikációkat bolondíthatja meg a Vízi kígyó eme vadsága, tehát különbséget kell tennünk az egóból eredő gondolataink és a Lelkünk otthonából (Rák Csillagkép) feltörő sugallataink között, és ha sikerült a Fényt képviselő gondolat szikrákat megtalálni, akár már bátran és szabadon kommunikálhatunk és fejezhetjük ki önmagunkat.
A Nap a saját jegyében, vagyis az Oroszlán Csillagképben egyértelmű az üzenete, vagyis rávilágít a kommunikációs blokkjainkra és félelmeinkre (Merkúr), illetve az individuális függetlenségünk és önmegvalósításunk állapotára is fényt derít (Pallasz Athéné), tehát hogy hogyan tudunk szabadon beszélni, illetve kifejezni Isteni énünket a világban, anélkül hogy azzal rombolnánk, vagy hogy az egónk hatalomvágyát akarnánk tovább duzzasztani.
Összegezve a lényeget, Hatalmadban áll szabadon dönteni az életed felett, hatalmadban áll szabadon kommunikálni, és hatalmadban áll megvalósítani és kifejezni önmagad, úgy amilyen Vagy, egy kicsit minden megalkuvást és kompromisszumot félresöpörni az útból, és szabadon szárnyalni a legbelsőbb lényeddel, amikor elmondhatod hogy a Teljességedet éled. És ezt el is fogod mondani a világnak, mert a Merkúr segít ebben, hogy minden olyan dolgot ami eddig belül várakozott a megnyilvánulásra, oly izgatottan és rendületlen hittel, az most napvilágot láthasson, és a világ ettől valóban gazdagabb lesz, hiszen a bensőnkben megérlelt és megtisztított gyémántok a külvilágban is ugyanolyan fénnyel csillognak, mint a lelkünk tükrében. Sőt, talán még inkább felértékelődnek, mert már meg is akarod mutatni mindezt, és nem elégszel meg azzal, hogy csak a bensődben légy beteljesült, hanem középpontba kerülsz a saját életedben, és segítesz másoknak is, hogy mindezt meg tegyék önmagukért, hiszen végső soron ez a sztori is a Szeretetről szól.

Gabryel

blogra.png