Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018. Április 25. – Tiszta lappal kezdeni

A Nap a Kos és a Bálna Csillagképekben folytatja útját, hogy rávilágítson a lelkünk mélyére temetett viselkedés mintákra és berögzülésekre, hogy aztán ezeket elengedve új irányt vegyen az életünk, és a Kos kezdeményező képességével tettekre válthassuk a már letisztított motivációkat.
Mert új életet kezdeni csak tiszta lappal lehet, amikor már nem kártyavárat építünk az álmainkból, hanem a realitás talaján is megálló erődítményt, de ehhez ki kell rostálnunk az egónk vágyait és a társadalom által ránk kényszerített vágyakat, amelyek szépen hangzanak, csak éppen nem rólunk szólnak. Ehhez fontos lépés az elvonulás a Bálna rejtekébe, ahol számot vethetünk minden cselekedetünk következményeivel és várható hatásaival, és ha sikerül olyan szinten letisztulni, hogy már csak Fényt képviselő minőségeket és vágyakat őrzünk magunkban, csak akkor veheti kezdetét a cselekvés és a kezdeményezés.
A Kosban aztán megalkuvás nélkül cselekednünk kell, mert ahhoz hogy önmagaddá válj, nem elég csak a fejedben és a fantáziáidban élni, hanem konkrét tettek is szükségesek a fizikai manifesztációhoz. Most meg lesz ez az erő, mert a Kos tüzes és férfias teremtő energiái minden falat áttörnek, amelyek a vágyaid útjában állnak, egyszerűen az ösztöneidre bízva magad cselekszel, amely sokszor bizonyul eredményesnek, főleg ha a fejedben rekedtél és egy helyben állsz.
A Mars és a Plútó együtt állnak a Nyilas és a Sas Csillagképekben, amely tovább erősíti a régi minták elengedését, illetve az így felszabaduló tetterőt és teremtő energiákat. Hatalmas erők ébrednek most bennünk, de ezek csak akkor tudnak felszabadulni, ha készek vagyunk a Plútó által alámerülni az idejétmúlt viselkedés mintáinkba, és hagyni azokat meghalni bennünk, ha fájdalommal jár ez, ha nem, és ebben a Mars is besegít a tüzes energiáival és küzdő képességével.
Ez harc persze önlegyőzést jelent mindig, amikor is az egónk vágyait feláldozzuk az önvalónkért. Tehát most több szinten is zajlik a múlt és a régi elengedése, illetve ha ez már meg van, akkor az új utak és lépések elindítása. Keresd azokat a tapasztalásokat, ahol önmagad tudsz lenni, és ahol meg tudod élni önmagad, tehát ha festő akarsz lenni, akkor ne a tudományokban keresd a megváltást, hanem a művészetben stb.
Ehhez kell a régi elengedése és az új befogadás és elfogadása.

Gabryel

burning-candle-on-owl-skull-tattoo-design-2.jpg