Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017. November 2. – A Szerelem beavatása

A Vénusz és a Vesta jelenleg együtt állnak a Szűz, a Hydra és a Kentaurusz Csillagképekben, és indítanak el minket a Szerelem beavató útján ás kalandján. Mindezt felerősíti a Telihold ragyogása a szívünkben és lelkünkben, amely a Halak és Bálna Csillagképekben vándorol, illetve az Eridánusz Csillagkép is segíti beavatásod útját, hogy az átélés Teljes legyen és szívet gyönyörködtető.
A Szűz Csillagkép és a Vesta kisbolygó hasonlítanak a tisztítás és rendrakás minőségeiben, így most minden olyan szerelmi törekvést és vágyat, amely nem képvisel fényt, illetve csak egyre lejjebb húzna az alacsony rezgésű vágyak mocsarába, azokat el kell égetnünk egy belső önmunka által, akár egyedül, akár most a pároddal együtt karöltve szerelmesen, vagy akár szerelmeskedve, hiszen a Vénusznak mindig intenzív érzelmei vannak, amelyhez most a Vesta hozzáadja a legtisztább szexuális megéléseket, mindenfajta elfojtás és önmegtartóztatás nélkül.
És miután a test és a lélek kielégült minden szinten, és elengedett minden romboló konfliktust és ösztönt, azután párosunk a Telihold ezüst folyóján át felemelkedhet a Szellem magasságaiba a Halak Csillagkép által, hogy ott az Unio Mystica átélője lehessen, vagyis a Minden Egy állapotába való Hazatérés.
Ide vezet el a Szerelem beavató útja, hiszen a Szerelem engedi a vágyaid megélését, mind testi és Lelki szinten egyaránt, és soha nem akar visszafogni vagy ítélkezésre ösztönözni. De ez csak akkor működik, hogy ha a Cél tiszta és ártatlan, illetve a legmagasabb csillagot célozza meg, mert a Szerelem csak ekkor fog elvezetni minden átélésen és hullámvasúton keresztül az Egységbe, amikor már nem tudnak visszahúzni a múlt kísértései és állatias ösztönei, hanem ezeket a harmónia és a Szerelem szolgálatába tudod állítani, és átalakítva ezen forrongó kreatív energiákat a Szellem magaslatai felé veszed az irányt.
Mindehhez kell némi szenvedély, hiszen a Szerelem a legtisztább és legerősebb szenvedélyünk, amely lelkesít és tűzbe hoz, és ennek a lángolásnak van most itt az ideje, amely eléget minden akadályt és kételyt. Nem a vágyak teszik mocskossá a tetteket, hanem ha csak egóból vagy érdekből tesszük azokat, nélkülözve a Szeretet mindent összetartó erejét és a szenvedély átmelegítő tüzét, melyek nélkül nincs fejlődés.
Elindultunk hát Vénusz és Vesta vágyai által feltüzelve, és végül a Telihold ragyogásán és elengedésein keresztül eljutottunk a feltétel nélküli szeretet állapotába a Halak Csillagképben. A Szerelem most ilyen módon avat be minket a párosság misztériumába, amelyet most bátran végigjárhatunk.

Gabryel

diversion-of-angels.-the-couple-in-red-lloyd-mayor-anne-o-u2019donnell.jpg