Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017. November 19. - Teher alatt nő a pálma

A Szaturnusz és a Lilith együttállása szeptembertől elejétől intenzíven borzolja a kedélyeket, melyek a Skorpió és Kígyótartó Csillagképben vándorolnak és követelik az elengedést, melyek közül a Lilith már a Nyilas Csillagképben kezdte meg a Hitkeresés útját.
Mintha félnénk a terheinkkel és gátlásainkkal szembesülni, és úgy érezzük nem bírunk az élet nehézségeivel, mert felnagyítjuk a problémákat, úgy hogy a valóban fájó pontokat tovább nyomogatjuk százszoros erővel, a nem létező akadályokból pedig gyorsan akadályokat csinálunk, hogy esélyünk se legyen levegőt venni. És végül ezek teljesen felemésztenek, mert nem látjuk a tanításokat az élet nehézségeiben.
Teher alatt nő a pálma, mert a kihívások mutatják meg mire vagy képes, mennyire tudod használni képességeidet és tehetségeidet, hiszen ha egy kis tehertől letérdelsz, akkor a sors nem ad nagyobb kihívást, és persze örömöt sem. Valahol hálásnak kell lenned, hogy bármilyen teher ellenére is képes vagy élni, és bármit megtudsz oldani, amit a pillanat eléd rak kihívásként, vagy konfliktusként. Ez a Szaturnusz látszólagos terhe, amely keresztként nyomja a vállunkat sokszor, és úgy érezzük összenyom minket ez a súly, amit egyszer a vállunkra vettünk, mert hogy mi választottuk ezt is. A Lilith ezt az egészet felnagyítja és démonizálja, hogy a bolhából elefántot csináljunk, és végül a legegyszerűbbnek tűnő feladatokra is képtelenek legyünk.
Pedig jó ha tudod, az aggódástól soha semmi nem lesz megoldva, illetve a túlzott félelemtől és paranoiától sem fogod biztonságban érezni magad, és nagyobb teljesítményekre sem sarkallanak. Persze ezek a hatások sok irányból érik az embert, egészen a kollektív tudattalan szenvedés mintáktól kezdve, egészen a társadalom tudatos manipulációin át, viszont az már a te kezedben van, hogy milyen döntést hozol, mert hiába tör rád a félelem, Te döntöd el hogy megtartod-e, vagy elengeded és végleg eliminálod az életedből a jól ismert módszerekkel.
Az egyik ilyen módszer a Cselekvés, amikor megteszed amit a Lelked megkövetel tőled, hezitálás és megalkuvás nélkül, mert sajnos nem mindig tehetjük meg hogy hezitálunk, vagy hogy alkudozunk a sorssal és a sötét erőkkel. Eközben a Hited tisztán ragyog a Lelkedben és a Tetteidben is, mert nem lehetnek benned kételyek. Ha mégis vannak, akkor valamilyen hatást magadba szívtál, ami nem hozzád tartozik, és ki kell adnod az útját.
Néha egy Tiszta és Nagyon erős gondolat és érzés is elég, és kisöprődik minden lehúzó erő, vagy akár létező az aurádból.
A Szaturnusz megkeményít a Valóságra, és megpuhít az igazságra és a Fény választására.

Gabryel

d6274ff95df7d066cd900d44a84c1a49--character-portraits-cool-art.jpg