Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017. Augusztus 07. - Szó, mely éget

A Merkúr az Oroszlán Csillagképben vándorol, és csak Szeptember vége felé hagyja el, illetve a Hydra Csillagkép is elkíséri ezen az úton a kommunikáció bolygóját. Kb. egy hétig a Vesta is szorosan együtt halad a Merkúrral.
Vagyis most tisztítás zajlik ismételten, a kimondott szavaink és írásos kreálmányaink szintjén. A szó egy eszköz, amelyen keresztül a múlt a felszínre jöhet, és kardinális változásokat indíthat el, ha az valóban Igazságot és Fényt tartalmaz, különben a Vizikígyó a nyakad köré tekeredik, és magával húz a feldolgozatlan múlt mocsarába, és talán már fizikailag is képtelen leszel az értelmes beszédre, mert a hazugság nem hagyja.
A Vesta szűz istennő lévén hozhatja el azt a tisztaságot és tisztítótüzet, amelyben a gondolkodásmódunk egy forró kohóba kerül, és egy mély belső önelemzés útján leég rólunk minden haszontalan gondolat és tévhit, hogy ami ebből a kohóból a napvilágra kerül, az már csak Fényt és Igazságot képviseljen, az Oroszlán szívének sugárzó szeretetével, és irányító gondolkodásával és kommunikációjával.
A Nap is az Oroszlán és Hydra Csillagképekben vándorol, illetve holnapig a Rák Csillagképet is érinti, amely tovább erősíti a tisztulás szándékát, hogy a múlt lezárásával Fénybe emeljük az alacsony rezgésű vágyainkat és ösztöneinket. A Rák szeretete segít nekünk ebben, mert csak így válhatunk akár fénylő uralkodókká, akik uralják saját energiáikat, és fejet tudnak hajtani a Szeretet vezérelve előtt, különben csak a múltat ismételjük újra, és égő várakat hagyunk magunk után.
De most hagynod kell magad Vesta tisztítótüzében elégni, és a jobb agyféltekedet mozgásba lendíteni, hogy az érzés kihozzon a fejedből, és olyan új értékrend kialakítását kell kezdeményezned, amelyre lehet építeni, amely a külső hatások ellenére is szikla szilárd marad, mind a Fényében, mind a megvalósíthatóságában. Hiszen csak a Fény marad életben minden koron, és csak a Szeretet vára nem dől össze az egók csatájától.
Tehát jól gondold meg milyen üzenet hagyja el az ajkaidat, mert azzal teremteni, és rombolni is tudsz. Az Univerzum minden pillanatodat mérlegre teszi, amely így visszatér hozzád késlekedés nélkül. Az Isteni Rend önmagát generálja, nem tudsz ellene tenni, de érte igen.

Gabryel

ab78a083423564d033230dc6bf0ad7eb--fire-dancer-fantasy-photography.jpg