Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016. Szeptember 20. - A Mars tisztító tüzében Újjászületni

A Mars jelenleg a Skorpió, Kígyótartó, és az Oltár Csillagképekben helyezkedik el, és onnan hat az életünkre.
A Mars egyfajta harcos energia, a kezdeményezés, a kitörés, a tettvágy, és a cselekvőképesség jelölője a horoszkópban, illetve a nyers szexualitást is jelképezi. Ezeket meg lehet élni jól, emelő módon, és romboló, destruktív módon is, a választás mindig a tiéd!
Ha van még benned harcos indulat, düh és harag, akár csak rejtett módokon, akkor most itt az ideje ezeket a felszínre hozni, és egy szent Belső harc útján Elengedni és túlhaladni ezen minőségeket. Mert ha most ezeket a feltornyosuló tüzes energiákat nem tudjuk kézben tartani és uralni a Kígyótartó Csillagkép által, akkor úgymond saját magunk ellen harcolunk, hiszen a Skorpió saját Magába fogja döfni a Saját méregfarkát, és ez lesz a veszte. De ha tudatosítjuk ezen késztetéseinket és ösztönerőinket, és a tudatos és szabad választásainkkal a fénybe emeljük őket, akkor a rombolás megelőzhető.
Ha viszont te az elfojtás csapdájában vagy épp, akkor most végtelen erőt kaphatsz a kitöréshez és cselekvéshez. Itt is az elengedés, illetve az Oltár Csillagkép által az áldozat hozatal segíthet neked ebben, mert ahogy a haragnál a romboló indulatainkat kell elengedni, úgy az elfojtásnál az önbizalomhiányunkat és a cselekvőképtelenségünket kell feláldozni, és törölni a mindennapokból, és Új erőt venni magunkon, és Elindítani azon erőket és szituációkat, amelyek Boldoggá tesznek, és emelnek minket.
A Szexualitás most csodálatos lehetőségeket kínál, hogy ezt a nyers és szenvedélyes tüzet megélhessük, és a Fénybe emelhessük úgy, hogy közben arról leég minden salak és kosz, és csak a szerelem marad. Mivel a Skorpió Csillagkép egy alámerülés Belsőnk mélységeibe, úgy a szexualitásunk is csak akkor kreatív és emelő, hogy ha az Belülről, a Lélekből indul útjára, és csillapodik a külvilágban, egy Szerelmes társ biztonságot nyújtó ölelésében. Ahogy a Tantra elindul a Lélekből a tiszta vágy által, és beteljesedik a testi összefonódásban, úgy ez az energia ismét vissza hat a Belsőre, és elkezdtek még mélyebben érezni, és felfedezitek egymás Belső világát, és ezáltal a saját lelketeket is. Így a szexualitás egy olyan transzformáló és átalakító energia lehet, amellyel a Fénybe emelhetjük romboló indulatainkat, és a másikhoz is közelebb kerülhetünk, hiszen az Intimitás megszünteti a test harcait.
A harc csak egy Lépés az egymáshoz vezető úton, tedd meg a következőt a Békével.

Gabryel

nevtelen.png