Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015. január 4. - A Szerelem átalakító ereje

Egy érdekes kombináció alakult ki az égen, vagyis a Nap – Plútó – Vesta együttállása a Nyilas Csillagképben, és mindez a 7. Horizont Házban, ami a párkapcsolatok életterülete.
Vagyis most lehetőséget kapunk szituációk és energiák formájában, hogy észrevegyük hol ragaszkodunk még mindig idejét múlt, és nem működő hitrendszerekhez, hogy milyennek kéne lennie a páromnak, és hogy milyen az Ideális párkapcsolat. Ezek mint tudjuk elvárások, amelyek a múltból és az elméből származnak, és nem engedik hogy megéljük a spontán valóságot, hogy milyen a Szerelem a maga Tisztaságában és Isteni minőségében.
De amikor ezeket a mintákat a tudatosságunk fényébe hozzuk, akkor esély nyílik a változtatásra. Tehát a Nap rávilágít és tudatosítja a tudatalatti programokat, és akkor jön a Plútó, amely az átalakító-transzformáló energiájával új minőséget szül bennünk, de ehhez a régit néha le kell rombolni, hogy stabil és Valódi alapokra építkezhessünk. A Vesta is besegít a tisztító folyamatokba, illetve a szexuális mintáinkat segít felül vizsgálni, és átalakítani.
És ezek a folyamatok most a párkapcsolaton belül indulnak el, hogy tényleg csak a Valódi, szívből jövő lélek kapcsolódások jöhessenek létre, amelyek nem rombolnak, és nem is kötnek gúzsba, és nem adnak olyan sablonokat, amelyekbe csak erőszakkal tudnád belegyömöszölni magad, de boldog biztosan nem lennél.
Bátran lépd meg a változást, ha azt érzed a Lelkedből, mert Most az erőt megkapod ehhez minden szinten, hogy az átalakulás valóban végbemehessen, és ne kelljen félúton megállnod, vagy a tudatalattidba visszanyomnod a fájdalmat okozó mintákat. Ha lélekből indul a Tett, abban lesz erő, csak Hinned kell teljes Szívből, és akkor minden lehetséges, újjá fogsz születni a Szerelmeddel Együtt.

Gabryel

nevtelen.png