Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tűzz ki magas Célokat, amelyek mindig húznak magukkal

A Célok felállítása a Lelkedben kezdődik, és meg sem áll a Forrásig, ahol az Isteni céljaid sorakoznak, amelyekkel a Teremtő Útnak indított egykoron. Itt már el is dől sok minden, hogy hova helyezed azokat a célokat, amelyek a legtávolabbiak, amelyek a Csúcsot és életed beteljesedését jelentik. Mert ez lesz a vezérlő Csillagod életed során, amely mindig húz maga után, és mindig inspirál magasabb és magasabb hegy csúcsok felé, de ha ezt a legmagasabb rendű célt alacsonyra helyezed, akkor nem lesz benned olyan igazi átütő erő, és nem lesz meg az az igazi tűz sem, amellyel még tovább tudnál emelkedni, és hogy ezt Soha nem akarod abbahagyni amíg élsz, mert igazából csak addig Élsz Valóban.
Vagy azért tesszük alacsonyra a mércét, mert türelmetlenek vagyunk, és gyors megelégedésre vágyunk, amely után akár abba is hagyhatnánk a tevékeny életet, és leállunk. Pedig a létra fölfelé végtelen amíg élünk, és mindig lesznek újabb célok, amik inspirálni fognak minden Pillanatban, és a rezgésemelkedésről se feledkezzünk meg, mert az mindig növelhető, és minden újabb rezgés Új Életet és Lehetőségeket jelent.
Néha meg azért tesszük alacsonyra a mércét, mert ezt várja el tőlünk a világ, a társadalom, a körülötted élők, de igazából erről senki nem tehet rajtad kívül, mert mindig Saját magad tűzöd ki a legmagasabb ideáidat, ha tudsz róla, ha nem. Nem nézünk a Lelkünkbe sokszor, hogy Ő mit akar, hogy ő mit szeretne, és megelégszünk a gyors hírnévvel és gazdagsággal, és ha itt megállsz, csak még többet akarsz majd ezekből, de Soha nem leszel elégedett a szívedben, és egy nagy űr mindig ott lesz benned.
Mint amikor romantikus filmet nézel, és csak nézed és nézed, de hiányzik valami mély átélés a filmből, mivel a film csak inspirációt adhat a szerelemhez, de megadni soha nem tudja azt. Mert nem érzed a másik bőrének illatát, a szívdobogását, a Lelkeitek Eggyé olvadását, és a vágyaitok beteljesedését.
Amikor már megvan a legmagasabb célod, amelyhez nagyon magasra fel kell nyúlnod, talán a Forrásig meg sem állhatsz, csak akkor nem tud utánad nyúlni a világ, csak akkor nem tudnak visszarántani a mélybe. Mert ahova a Lelkeddel fel tudsz nyújtózni, oda csak egy másik lélek tud felemelkedni, és közösen táncolhattok tovább.
És nem elég itt megállnod, mert ezután jön a megvalósítás. Mert le kell horgonyoznod vágyaidat a Földre, hogy átadd kincseidet a Földnek, és hogy olyan stabil gyökerekkel rendelkezz, hogy az ágaid már a legtávolabbi csillagokat is elérik. Mindent megadtak számodra, hogy ezt megélhesd, hiszen az Univerzum ott van kicsiben a Tested minden porcikájában.

Gabryel

nevtelen.png