Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Törd meg a romboló mintákat

Kapcsolataink sokszor követnek egy bizonyos Mintát, ugyanazokkal a szenvedés programokkal és szituációkkal. Egy kicsit mindig magasabb szinten és rezgésen jönnek vissza ugyanazok a karmikus minták, mint amelyekhez hozzászokhattunk eddig is, ugyanis a fejlődést nem kerülheted el, így egyre kevésbé lesznek régi beidegződések a kapcsolataidban, mert kezded Megtörni a Mintát.
Amíg nem töröd meg végleg a mintát, addig csak a múltat ismétled a kapcsolataidban, és nem érted miért vonzol hasonló problémákkal működő kapcsolódásokat, mint amilyenekbe belementél eddig is nagy reménnyel és ártatlansággal.
Az ártatlansággal és hiteddel nincs is baj, tartsd is meg ezeket, de a mintát ne hagyd meg, hanem törd meg bármi is az ára, mármint ha nem akarsz egy sablon szerint élni, amely a múltból táplálja önmagát, és már nincs benne fény és Isteni energiák, hanem lemondások és küszködések.
Lelked pontosan tudja mire vágyik a Szerelemben, mert Érzi azt a Teljességet, amit megakar élni a másikkal, a testtől a szellemig. A lelket nem lehet megtéveszteni karmikus mintákkal és sablonokkal, nem beszélve a külvilágból jövő pillanatnyi örömökkel és gyorsan elillanó érzelmekkel.
Ha valami nem működik a másikkal, valld be őszintén és ne kertelj ezt bevallani Önmagadnak, aztán a másiknak is. Az sem baj ha látod, hogy a másik egy karmikus kapcsolódás a múltból, mert ezt nehéz elkerülni, egyszerűen csak légy tudatában ennek, és ne táplálj illúzió reményeket a fejedben, hanem csináld végig a minta kifuttatását, és irány a tiszta jövő és élet. Szárazan hangzik ez így, de hidd el az még szárazabb és kietlenebb, ha csak egy elavult és elöregedett minta az Életed, amelyben mindig ugyanúgy reagálsz egy bántásra, vagy hogy egyáltalán neked még arról kell hogy szóljon a kapcsolódásod, hogy a régi játszmákat gyűritek minden nap, mint akik ebben lelik élvezetüket. Ez nem szerelem, hanem a múlt ismétlése, Igazi érzések és lelki béke nélkül.
Valójában senkinek sincs kedve ilyen játszmákhoz, csak az egónak. Soha nem szabad a régi beidegződések szerint élni a kapcsolatodat, mert az már nem szerelem, hanem körbe-körbe futkorászás eredménytelenül, igazi feloldozódás nélkül. Lásd át a potenciálokat a másikkal, mert ezt meg lehet érezni, és ha úgy hozza a Sors, ugorj ki a mókuskerékből, mert annál már csak Jobb Jöhet, ez bizonyos.

Gabryel

nevtelen.png