Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Találd meg a Saját Hajódat

Nem az számít melyik Úton haladsz a Fény felé, hogy melyik ösvény az otthonos számodra, hanem hogy hol tartasz azon belül, érzed-e már a Forrás szüntelen Szeretetét, hallod-e már az Égi üzeneteket a Lelkeddel, tudod-e már hogy mindened megvan, amire Éppen szükséged van, mert ha ezek történnek veled sorjában, akkor valamire már rátaláltál, ami a Forráshoz visz. Valószínű a Saját utadra.
Ne a hajó alakját nézd, és hogy ki melyiket választja az útjához, hanem hogy Te beleférsz-e a sajátodba, Otthon érzed-e magad minden milliméterében, és ez azért nagyon fontos, mert ezzel a hajóval kell utaznod a Fény felé, ezekkel az evezőkkel kell minden hullámot és vihart átvészelned, és egy percre sem letérni az Igazság és Szeretet Útjáról, hiszen a Forráshoz Nincsen más út.
Ez a hajó jelképezi az Utad esszenciáját, hiszen azzal hogy milyen kapcsolódásokat választasz, milyen döntéseket hozol minden Pillanatban, mire mondasz Igent vagy Nemet, ezzel az utad iránya is kialakul szép lassan, és akár a hazugság szépnek tűnő, bár itt-ott lyukas csónakjában, akár az Igazság megállíthatatlan hullámtörő hajóján evezel, mindig Te döntöd el melyikbe szállsz be. És ha már egyszer elsüllyedtél a hamisságban, akkor mindig ott áll a választás egy másik hajóra szállni, és új életet kezdeni, amely nem fog maga alá temetni, és elsüllyedni Veled együtt.
Dobd el a lapátot ha nem a saját utadon haladsz, mert úgyis elfogsz süllyedni más útjával, ebben biztos lehetsz. Ráadásul az a hajó, ami rád lett szabva, és ami a Forráshoz visz, az mindig ott lesz neked körülményektől függetlenül, hiszen a Lelked nem veszítheted el. Tehát ne félj ugrani amikor arra van szükség, mert a Lelkedhez vezető út mindig ki van kövezve Szeretettel és a Teremtő oltalmával, tehát nincs mitől tartanod.
És amikor a Saját hajódban vagy már, azt megfogod érezni, mert amellett hogy mindig emelt fővel szeled a hullámokat, mindig több Fényt teremtesz magad után mint sötétséget, hiszen a Forráshoz közeledve, egyre csak több lesz abból, ami Isteni, ami Fény és Szeretet. Ez a Saját Utad ismérve.

Gabryel

nevtelen.png