Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szíved erejével bármit elérhetsz

Nem kell semmilyen praktika és elmés ügyeskedés, hogy elérd amit akarsz, mert a Szív bőven elég mindenhez, hogy elérd a számodra Valóban fontos és értékes dolgokat. A többi dologhoz máshogy is hozzá lehet jutni, akár hazugsággal vagy manipulációval is, viszont az így magadévá tett dolgok pontosan annyit fognak érni, mint amilyen módszerrel elérted őket, tehát ez esetben a saját fekete mágiád rabja leszel, ha valóban nem a Fényt képviseled a módszereiddel, hanem az árnyék énedet akarod az életbe hívni, és kiteljesíteni. Ilyenkor az ember sokszor csak körbe – körbe futkos, és nem jut sehová, és ugyanazokat a hitrendszereket játssza le minden nap, abban a reményben, hogy majd a szavak valódi érzéseket hoznak, hogy a mágikus kötések szerelmet hoznak, vagy hogy a másik birtoklása szabadságot hozhat. Ehelyett az ellenkezője történik, és gúzsba köt minket saját lustaságunk a Fényért való törekvésben, mert azt hisszük a Lelket ki lehet váltani pénzzel, a Szerelmet pedig mágikus manipulációval, és a gyors eredmény elérése érdekében valóban el is adjuk a lelkünket, viszont így pont azt nem kapjuk meg, amire Igazán vágyunk.
Ilyen az emberi természet, nem szeret a Hegynek felfelé tartani, mert az nehéz és veszélyes, és inkább vár egy felvonóra, hogy az majd felrepíti a csúcsra, és közben észre sem veszi hogy zuhan folyamatosan, mind lelkileg és testileg is. Ráadásul milyen élvezet lehet abban, amikor valaki valódi öröm nélkül emeli mosolyra száját állandóan, amikor érzés nélkül ölelsz meg valakit, vagy amikor igent mondasz olyan dologra, amire egyértelműen nemet mondana a lelked. Ebben nem sok élvezet és energia van, és amit így elérsz, azt is elveszi az élet Pillanatok alatt, mivel nem a Forrásból származó Örök és Isteni minőségek ezek, hanem az ego hozta létre őket, hogy a hatalomvágyát beteljesíthesse.
És az ilyen ember belül mindig fél és retteg, hogy egyszer véget érnek a saját maga alkotta illúziók, és kénytelen lesz elindulni a Fény felé, megmászva minden szikla szirtet a csúcsig. Viszont az így elért öröm már Valódi lesz, és Örökkön égni fog szívünkben a nyoma.
Jézusnak sem kellett praktikákhoz folyamodnia céljai eléréséhez, csak Hitt a Szív erejében feltétel nélkül, és hogy az Igazság és a Fény mindig győzedelmeskedik, mert ez Így is Van. Nem használt vudu babát és varázsigéket Mária Magdolna meghódításához, csak kiöntötte szívét, és felismerte magát Ő benne, mint lélektársában, és nem volt több kérdés.

Gabryel

nevtelen.png