Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


~

Szíved erejével bármire képes vagy

Valaha elveszett voltam, valaha minden elveszettnek tűnt, de a lelkem akkor sem hagyott el, mert égett bennem a tűz, hogy az Élet több ennél, sokkal több mint amit mások hisznek a Létezésről. De meg kellett tapasztalnom milyen gyökértelennek lenni, milyen bolyongani egy olyan világban, amely még keresi a sorsát, keresi megváltását a hosszú karmikus láncolatokból.
Csak figyeltem ahogy kivet magából a világ, ahogy a lelket eltiporják az egók, ahogy a hiedelmek őrültté teszik az embert, és képesek vagyunk feláldozni szívünket a gazdagok hamis aranyáért, vagy épp szerelmeket dobunk el a hírnévért vagy hatalomért, pedig ezekből a státuszokból semmit nem viszünk magunkkal Odaátra, hanem csak a szívünk összegyűjtött Igazi arany pillanatait, és a Szerelmünk intenzitását, hogy mennyire tanultunk meg Szeretni.
Egy elveszett Angyal voltam, aki csak fényt hozott a sötétségbe, de pont ezért nekem is meg kellett élnem a saját árnyékaimat, olyan mélyen, ahonnan már csak emelkedni lehet, ahonnan csak a Teremtőtől elhozott Fényem és Üzeneteim emelhettek fel újra, kirobbantva az egó szűkös világából, mert Itt Ez a Dolgom, nem a gyűjtögetés vagy az illúzió ideálok kergetése.
Megéltem nagy szerelmeket, megéltem hosszú várakozásokat, amikor egy égbe írott szerelem ígérete hajtott, és közben lemondtam önmagamról, lemondtam a szabadságról, ami nélkül pedig se szerelem, se lelki béke nem lehetséges. Azért választottam ezeket a tapasztalásokat, mert erre volt szükségem, hogy most értékelni tudjam a Szabad választás örök jogát, és értékelni tudjam a spontaneitás határtalan örömét, amikor Pillanatról-pillanatra élsz a lelkednek, anélkül hogy a külvilágra figyelnél.
Egyik lelki és testi börtönöm sem volt olyan szűkös, amely megtörte volna a Szívem, amely bármit is változtatott volna Lelkem Örökkévalóságán, és azon a tényen, hogy a Fényből valók vagyunk mindannyian, és ez a Valóság.
Túléltem a halált, amely semmit nem tudott elvenni tőlem, hiszen soha nem tartogattam magamnak semmit, inkább Lelkem szabad madarát választottam, hiszen súlyokkal a válladon nem tudsz szárnyalni. De én ezekből a súlyokból és ketrecekből is a legnehezebbeket és legszűkebbet választottam, mert tudtam hogy úgyis kijövök mindegyikből, a saját Szívem erejéből, Egy Isteni Küldetés mindent átható lángját követve.
Bármilyen Lángot is követsz, legyen akár az Ikerlángod, vagy az Igazság lángja, csak élj Teljes szívből, és dönts Teljes lelkeddel Itt és Most, mert bár garancia ekkor sincs semmire, viszont abban biztos lehetsz, hogy te Boldog leszel, és megváltod magad a Teremtő fényében és szeretetében.

Gabryel

~

nevtelen.png