Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szív nélkül üres a test

Amit komolyan veszel, az még nem a tiéd, amit akarva akarsz, azt még nem hiszed el hogy a tiéd lehet, különben már benne élnél, már Természetes lenne számodra a Szerelem állapota.
Te csak annyit tehetsz, hogy minden tőled telhetőt megteszel, amit éppen módodban áll tettekre váltani, utána elengeded a dolgokat, hiszen csak az ego erőlködik a dolgok elérésén. Aztán majd meglátod hogyan alakul, de ekkor már magabiztos vagy, mert már elhiszed hogy soha nem kell többet tenni a dolgokért, mint amennyi benned van, mint Aki Vagy. Hiszen úgy teremtődtünk, hogy minden képességünk meg van ahhoz, hogy elérjünk bármit, ami a Lelkünkben van.
A szerelmet belül érzed, ezért hiába is próbálod kívül elérni, nem fog sikerülni. A szexualitást is így éljük meg a legtöbben, tehát kívül találkozunk és súrlódunk, aztán mint aki jól végezte a dolgát hazamegyünk, mind testi és lelki értelemben is. Ilyenkor az idő nem áll meg, hanem még mindig lineárisan mozogsz, vagyis az örökkévalót szeretnéd elérni, de az orgazmusod után ki is esel belőle, és újra békétlen és sóvárgóan magatehetetlen leszel, a múlt és a jövő rabja.
Hiszen a Szív hiányzik belőle, ami igazán Életet adhatna az egyesüléseteknek, amikor megszűntök egóként létezni, és a személyiségetek feloldódik a gyönyör eksztázisában. Ez egy belső és külső élmény párhuzamosan, hiszen a test nem válik el a lélektől, ahogy egy festőt sem lehet igazán különválasztani a művétől, hiszen Ő belőle jött az ihlet a Forráson keresztül, és megfestette Önmagát, az Isteni Önvalóját.
Amíg nem éritek el a szív orgazmusát a testen keresztül, addig csak a feszültségeteket vezetitek le a másikon, aztán újra elfordultok a másiktól, és visszakapcsoljátok a már jól ismert ego alkotta személyiségeteket. Ez folyamatos feszültséggel jár, és persze beteljesületlenség érzéssel, de nem azért mert nem tudtál elélvezni háromszor egymás után, hanem azért mert kihagytad belőle a Lelket, kihagytad belőle az Istenit, amikor az Eggyé olvadás valóban megtörténik, mind a fizikai, lelki, és szellemi síkon is.
Ez az, amikor a Szerelmen keresztül egyesülnek testeitek, és csak a totális beteljesülés marad utána, sőt igazából meg sem szűnik, hanem ez a Forrással való találkozás és eggyé olvadás már veletek marad örökre, és ezt az Egységet sugározzátok ki magatokból, amit a fényben megtapasztaltatok.

Gabryel

nevtelen.png