Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelem kívül-belül

Szerelmednek égi és földi beteljesülésre is szüksége van, mert csak így lehet meg az az egyensúly, amely a rezgésed emelkedésével is együtt jár.
Szükség van az elméd tisztánlátására és józan ítélőképességére, amikor nem kavarodsz bele pároddal értelmetlen vitákba és véget nem érő szócséplésekbe, és meg tudod állítani a benned élő őrült filozófust. Meg tudod különböztetni gondolataidat a párod elméjének kivetítéseitől, és képes vagy a saját álláspontod képviselésére körülményektől függetlenül, mert hát Önmagadnak kell lenned mindig, a Szerelem viharának közepén is, sőt akkor vagy csak igazán Önmagad, mert a szerelem mindent kiéget és kiold belőled, ami nem te Vagy.
Viszont ha túlzásba esel, és csak a fejedben éled a szerelmedet, akkor nem marad energia a szívnek és léleknek, nem beszélve a testről, és így ezeken a szinteken elhal a kapcsolatod. Ha ezeken kapod magad, akkor a fejből át kell csoportosítani az energiákat a szívbe és testbe, hogy ott is lángra kapjon a szerelmi életed.
Aztán ott van az érzelmi életed állapota, amely igazából a legfontosabb aspektus a szerelemi életed elindulásához és beteljesedéséhez. Mert innen indul el a szikra, amely táncba hív szüntelen, hogy a Lelked Szerelemre vágyik, hiszen Ő mindig arra vágyik. De ehhez tiszta érzések kellenek, minden fantáziálgatáson és képzelgésen túl. Minél mélyebb az érzés, az annál tisztább lesz, és végtelen teremtő ereje is lesz.
Szükség van tehát érzelmeid viharára néha, aztán pedig azok teljes csendjére. A Szerelem ezzel az érzelmi viharral kezdődik mindig, aztán együtt fejlődve és megoldva problémákat minden szépen kitisztul és elcsendesedik, de soha nem alszik ki a tűz köztetek, hanem csak egyre mélyül minden átélés, és ez maga a csoda, amelyet elérhettek ha tesztek érte.
A testet se felejtsük el. Mert szükséged van az érintésekre, amelyek a bőrön szikrázva életre keltik a testet, és egy új szenvedély születik bennetek, minden agyaláson és érzelgősségen túl, mert hogy földelésre is szükségetek van, arra hogy szerelmetek gyökeret eresszen az anyag szentségében. És ez legalább annyi örömöt és katarzist nyújt, mint a Lelkeink Eggyé olvadása, hiszen itt élünk a Földön egyenlőre, és a tested ugyanúgy képes a szelemre, mint a lelked és szellemed.
Szóval semmit se hagyjál ki a folyamatból, hanem testestül – lelkestül vesd bele magad a Szerelem Óceánjába, mert csak így van értelme párkapcsolatban élni. Mindennap tehetsz ezért valamit, hogy ez valóra váljon, és hogy az életed szerves része legyen.

Gabryel

3d542e852f8b529b07893d23d6178a10.jpg