Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Személyre szabott élet

Az alapanyagokat mindenki hozza magával, de az hogy mit főzöl ezekből, az csak rajtad múlik, és nem a külső erőktől és véleményektől lesz rossz ízű az életed, hanem hogy nem akarod használni a veled született képességeket. Márpedig mindenki annyi muníciót kap az életéhez, hogy bármit megvalósíthasson, amit csak szeretne ebben az életében.
Nem a szüleid alakítanak, nem a társadalom, és nem is a barátaid, hanem te alakítod magad minden pillanatban, de mire az ember erre ráeszmél, sokszor több ezer évnek is el kell telnie, de végül aztán mégis elkezded keresni az életed értelmét, azokat kicsi motivációkat, amelyek lökdösnek előrefelé mindennap, és amelyek végül lefújják a port a nagyobb célokról és álmokról is. Ez egy hosszú út, amelynek minden állomásnál van egy cél és motiváció, amely tovább röpíthet egy céltalan cél felé, amikor is rájössz nincs mit kergetni oly őrülten az életben, hiszen a cél az Itt és Most, hogy ezt a pillanatot megélhesd örömben, vagy bánatban, az már lényegtelen, de élsz és tapasztalsz.
Te vagy a gyurma és egyben a kéz, amely formál mindennap, a külvilág a legjobb esetben is csak asszisztálhat ehhez egy kis vízzel, hogy benedvesítsd a kezed, vagy hogy legyenek emberek körülötted, akiknek megmutathatod mit alkottál. Bármilyen gyurmát is kaptál a Teremtőtől, az pont tökéletes számodra, és mindenki más számára is, és bárhonnan is kell segítség vagy energia hogy szabadon alkothass, azt meg fogod kapni minden esetben, persze csak ha igényt tartasz rá.
Ez nem lázadás és nem is anarchia, hanem a legigazabb kötelességed az életben, hogy az önvalódat a felszínre hozd, és kialakítsd a saját életteredet, saját hobbikkal és célokkal, reménnyel teli vágyakkal és álmokkal, amelyek persze a realitás talaján is képesek gyökeret verni, hiszen minden álmodat kézzelfoghatóvá kell tenned, méghozzá ebben az inkarnációdban, ugyanis a következő sem lesz könnyebb, hanem pont onnan fogod folytatni, ameddig eljutottál ezen életedben.
Bármilyen formában is tevékenykedsz jelenleg, attól még megélheted önmagad ugyanúgy, hiszen ez nem a munkád jellegétől függ, hanem a hozzáállásodtól, hogy igényt tartasz a téged megillető jogokra, mint a szabad akarat és a teljessé válás lehetősége. Élj hát velük, és addig formálgasd az életed, amíg az a lelkednek is tetszeni fog.

Gabryel

bat-trang-pottery-village2.jpg